חפש עורך דין לפי תחום משפטי
- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
הוספת תגובה לפורום
מחבר: אנונימי
תאריך: 25.02.2019
שעה: 16:15
שלום רב,
מזה כשנתיים ושבעה חודשים עבדתי בחברת כח אדם, בשנה האחרונה קודמתי לניהול הסניף. במשך כל תקופת עבודתי קיבלתי פידבקים חיוביים ממנהליי על עבודתי, לפתע בסוף חודש ינואר המנהלת הראשית שלי עדכנה אותי בשיחת ״הכנה״ שהתקיימה בעל פה כי הוחלט על צמצומים בסניף ואין צורך בו בפונקציה ניהולית וכי תתקיים העתקה של התחום לעיר אחרת.
ניסיתי לברר מהן הסיבות להחלטה זאת והאם יש אופציה שאוכל בכל זאת להישאר בחברה, אך נאמר לי בזלזול כי גם במקום ההעתקה שעולה על 40 ק״מ לא מדובר על תפקיד ניהולי, ציינתי כי עליי לחשוב על זה ומכאן לא הוזכר יותר הנושא מכיוון שאחרי מספר ימים גיליתי שכבר הוחלט לפני כחודשיים כי ישנה מנהלת אחרת מהחברה שעתידה להחליף אותי.
לאחר כשבועיים קיבלתי זימון לשיחת שימוע שבסיס העילה בו הוא שינוי ארגוני בחברה, בעת הגעתי לשיחה הוסף הסבר קצר על השינוי, ציינתי כי עליה היה לרשום זאת בזימון כדי שאוכל להכין את עצמי מראש ואכן היא הסכימה איתי כי זה לא היה תקין, בשיחת השימוע ציינתי כי אינני רואה שום שינוי ארגוני ואף הטחתי בפניה כי אני יודעת שעתידה להחליף אותי משהי אחרת למרות טענותיה כי תקן ניהולי זה אינו רלוונטי יותר. בסיום שיחת השימוע נאמר לי כי עליי להעביר חפיפה, ומכאן ניתן להסיק כי ההחלטה לגביי כבר התקבלה.
בעת חיפושיי אחרי משרה נתקלתי לפתע במודעה כי מתבצעים גיוסים חדשים לסניף זה, דבר המוכיח כי אין בכוונתם לבצע שום שינוי ארגוני או קיצוצים, נהפוך הוא, מתבצעת הרחבה של הסניף.
ברצוני לקבל את חוות דעתכם האם מתקיימת פה עילה להגשת תביעה?

חזרה לפורום
פתח בחלון חדש