חפש עורך דין לפי תחום משפטי
- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
הוספת תגובה לפורום
מחבר: דוד מורג
תאריך: 10.07.2015
שעה: 17:58
שלום רב
אני מועסק בחנות כ4 שנים בשנה וחצי האחרונות בעל הבית התחיל לחפש קונה למקום העסק כדי להביא לסגירתו ואף אמר לי זאת בהמון הזדמנויות ואכן התחילו לבוא המון אנשים ומתווכים כדי לרכוש את העסק בתוך זאת אמר לי בעל הבית כי אם יימצא רוכש לעסק אקבל בסוף העבודה את כל מה שמגיע לי פיצויים וכו' לאחר תקופה אף העסק נכנס ל"דיאטה" של הזמנות כדי להוריד מלאי.
בינתיים קיבלתי הצעת עבודה ממקום אחר בתחום שלי ועקב זה שלא רציתי להישאר בלי פרנסה ורוב הסיכויים שמישהו אחר מהענף שלי היה נכנס במקומי הסכמתי בלב כבד לעבור לעבודה האחרת ביודעין שבעל הבית שלי לא יישלם לי פיצויים כי הוא לא חייב עקב זה שאני זה שעזב ואכן לאחר כחודשיים אף מצא קונה וסגר את העסק.
שאלתי האם יש דרך שבית המשפט יכיר במצבי ויחייב אותו לשלם לי פיצויים שכל סיבת עזיבתי היא דאגה לעתיד עקב הכוונה לסגירת העסק וההזדמנות שנקרתה בפניי ויחייב אותו לשלם לי פיצויים כאילו פוטרתי?
הייתי שמח לקבל תשובה שאם כן אזדרז להגיש בקשה ותביעה לבית הדין לעבודה מהר ככל האפשר כדי שלא יעבור זמן רב.
בברכה מרובה
דוד.

חזרה לפורום
פתח בחלון חדש