חפש עורך דין לפי תחום משפטי
- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
הוספת תגובה לפורום
מחבר: רועי
תאריך: 21.03.2018
שעה: 9:30
שלום,
באשר לחובת המעסיק והעובד לממש חופשה שנתית אחת שמשכה לא יקצר מ – 7 ימים ... בענין זה אני מבקש לקבל מענה לסוגייה ספציפית - הכרה ביום כיום חופשה, רציפות חופשה וכו'.
בחברה בה אני עובד נהוגה חופשה מרוכזת בימי חול המועד. מנגנון החופשה פועל באופן בו מחצית מימי החופשה הינם במימון מלא של המעסיק (העובד זכאי לשכר מלא וימים אלה לא מופחתים לעובד מיתרת ימי החופשה הצבורים שלו) המחצית הנותרת נחשבים כימי חופשה לכל דבר ועניין (דהיינו העובד זכאי לשכר רגיל וימים אלו מופחתים מיתרת ימי החופשה הצבורים שלו). מנגנון זה פועל גם במונחים של חצאי ימים באם סה"כ מס' ימי חול המועד עומד על שלושה ימים.
האם לענין החובה המצויינת לעיל יש לראות את כל ימי חול המועד כימי חופשה רגילים?
לדוגמא : ימי חול המועד בחג הפסח הקרוב הינן בימים א' , ב' ג' , ד' האם עובד יכול לצאת לחופשה החל מיום ה' (29.3.2018 ) בשבוע שלפני החג + בימי חול המועד ולחזור לעבודה ביום א' (8.4.2018) האם הדבר עומד בהוראות החוק ?
תודה.

חזרה לפורום
פתח בחלון חדש