חפש עורך דין לפי תחום משפטי
- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- דיני עבודה
- ביטוח
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- דיני תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- משפט מנהלי וחוקתי
- גישור ובוררויות
- משפט בינלאומי
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני חינוך
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- ירושות וצוואות
- נוטריון
הוספת תגובה לפורום
מחבר: איה
תאריך: 17.05.2017
שעה: 20:01
הי אשמח לעצה,
לאחר סיום 6 שנות עבודה ובדיקת מצב הפנסיה והפיצויים שמגיעים לי דרך הפניקס- גילתי סכום נמוך מאוד שלא תאם את השכר שלי..
לאחר שביקשתי מהפניקס את כל הדוחות של כל השנים (שמשום מה מעולם לא נשלחו לביתי), ובעצת סוכן פנסיוני בקיא בתחום- גיליתי שהמעסיקה הקודמת שלי היתה מעבירה לסוכן ביטוח שלה סכומים נמוכים בכ 2000 ש"ח מידי חודש ממה שהייתי מרוויחה בפועל.
לדוגמא אם שכר הברוטו שלי היה 12000, היא דיווחה שהשכר הוא בין 9000-10000 שח- כלומר בין 2000 ל 3000 ש"ח פחות מידי חודש. סכמתי הכל ובממוצע היא דיווחה על כ 100,000 ש"ח פחות ממה שהרווחתי בפועל.
מיותר לציין שהפנסייה שלי והפיצויים נפגעו מהדיווח הכוזב (6% מ12K כמו שהיה צריך להיות, מול 6% מ9K - כמו שהיא דיווחה).
פניתי לסוכן הביטוח של המעסיקה וגם למעסיקה עצמה ושניהם מתנערים וטוענים שהדוחות של הפניקס לא מעודכנים ושהכל הופקד בצורה תקינה .
מה ניתן לעשות?

חזרה לפורום
פתח בחלון חדש