פורום עורכי דין
פורום דיני עבודה
מנהלי הפורום:
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
כולנו – עובדים ומעסיקים כאחד – נתקלים מפעם לפעם בשאלות הנוגעות למשפט העבודה, הכולל בחובו תחומים שונים ומגוונים כגון פיצויי פיטורין, הלנת שכר, שעות נוספות והסכמי עבודה. אנחנו באתר "פסקדין" מזמינים אתכם להיכנס לפורום דיני עבודה ולקבל תשובה על כל שאלה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: אור
תאריך: 22.06.2017
שעה: 17:03
אני מתכננת לצאת לחופשת לידה של 3 חודשים ואח"כ להאריך ב3 חודשים נוספים. ברשותי רכב חברה שהוא חלק מהחוזה שלי, עליו אני משלמת בכל חודש שווי מס והוא לקוח דרך חברת ליסינג. האם יכולים לבקש את הרכב ממני בחזרה במהלך החל"ד? או בחופשה ללא תשלום? ומה בדבר הוצאות דלק? האם יכול להיות שכשאחזור ירצו שאחזיר סכום כלשהו על השימוש ברכב?
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
22.06.2017 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש