פורום עורכי דין
פורום דיני עבודה
מנהלי הפורום:
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
כולנו – עובדים ומעסיקים כאחד – נתקלים מפעם לפעם בשאלות הנוגעות למשפט העבודה, הכולל בחובו תחומים שונים ומגוונים כגון פיצויי פיטורין, הלנת שכר, שעות נוספות והסכמי עבודה. אנחנו באתר "פסקדין" מזמינים אתכם להיכנס לפורום דיני עבודה ולקבל תשובה על כל שאלה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: אליס
תאריך: 20.05.2021
שעה: 17:26
שלום, בגלל הקורונה הייתי בחלת כחצי שנה. לאחר החזרה, עקב הקיצוצים בחברה הם שינו משמעותית את שעות העבודה גם כמותית וגם מבחינת משמרות. אם בעבר משמרת הייתה 5-6 שעות כעת שינו את שעות העבודה ל8 שעות. בנוסף בעבר הייתי עובדת בעיקר שישי שבת וכעת בטלו את המשמרות האלה. בעצם לפני הקורונה הייתי עובדת במשמרות שכבר לא קיימות מבחינת השעות. השאלה שלי האם אני יכולה להתפטר ולדרוש פיצויים עקב שינוי בתנאים/הרעת תנאים. ארצה לציין שאני לא חתומה על שום חוזה וזה יוצר מצב בעייתי .
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
23.05.2021 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש