חפש עורך דין לפי תחום משפטי
- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
הוספת תגובה לפורום
מחבר: מיה
תאריך: 03.11.2024
שעה: 11:40
שלום,
אני נשואה 9 שנים ולאחרונה עלו לי חששות וחוסר אמון בבן הזוג לגבי ההתנהגות שלו אחרי הגירושים.כי אנחנו לא מסתדרים כבר הרבה זמן, ואני חושבת על פרידה. וגם אם לא פרידה אני חוששת לגבי ירושות עתידיות.
במידה ואני מתגרשת בקפריסין איפה שהתחתנתי, קראתי שזה יהיה תהליך פשוט לבטל את הנישואים בישראל. האם בגירושים הבן זוג בעצם יכול לקחת חצי מהסכום שיש לי בבנק? אין לי ילדים ואין לי רכוש משותף איתו. אנחנו מאז הנישואים לא חיים בארץ כלומר 9 שניםף כלומר הפנסיה שהייתה לי עד אז שייכת לי בלבד? ומה שצברתי לאחר מכן מתחלקת חצי חצי?
בעיקרון לו יש רוב הכסף. אני לא מעוניינת לקחת לו שום דבר. אני מעוניינת שמידה ויש לי ירושה הוא לא יירש אותה גם. כלומר אני צריכה אולי לעשות צוואה? אשמח להבין את החוקים כי אני לא גרה בארץ יותר. יש לי דרכון ישראלי אבל אני מנותקת תושבות. שאלה נוספת האם יש חוקים אחרים בגירושים בקפריסין? או שזה אותו דבר כמו בישראל.... האם צוואה חייבת עורך דין?והאם אפשר לעשות דבר כזה אונליין.

חזרה לפורום
פתח בחלון חדש