חפש עורך דין לפי תחום משפטי
- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
פורום עורכי דין
פורום דיני עבודה
מנהלי הפורום:
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
כולנו – עובדים ומעסיקים כאחד – נתקלים מפעם לפעם בשאלות הנוגעות למשפט העבודה, הכולל בחובו תחומים שונים ומגוונים כגון פיצויי פיטורין, הלנת שכר, שעות נוספות והסכמי עבודה. אנחנו באתר "פסקדין" מזמינים אתכם להיכנס לפורום דיני עבודה ולקבל תשובה על כל שאלה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: דוד
תאריך: 05.03.2020
שעה: 11:54
שלום,
לפני שנה וקצת התחלתי לעבוד בפרוייקט בחברת ביוטק. לאחר חצי שנה של עבודה, על אף הסעיף המחייב בחוק, המעסיק לא התחיל להפריש לי פנסיה ופיצויים על אף בקשותיי בנושא. לאחר 11 חודשי עבודה התבשרתי שהפרוייקט נסגר מכיוון שהחברה המממנת (חברה קנדית) הפסיקה את התשלומים ולכן החברה מפסיקה את פעילותה באופן זמני עקב "חוסר מימון". מאז כבר התחלתי עבודה חדשה אך עד היום (כ4 חודשים לאחר סיום העבודה) אני מחכה לכספים המגיעים לי.
יש לציין כי המעסיק ניסה לשלם לי סכום נמוך בכמה מאות שקלים מזה המגיע לי והתעקש שאינו יכול לבצע העברה לקופת הפנסיה אלא עליי לבוא ולקבל ממנו צ'ק. מכיוון שמדובר פה על סכומים מאוד נמוכים (סך ההפרשות הוא באזור ה5300 ש"ח. אא"כ מגיעים לי כספים שאיני יודע עליהם) האם ישנה דרך לפתור את הנושא דרך שירותים משפטיים חינמיים? ייתכן שמכתב אזהרה הוא כל הדרוש.
בתודה מראש
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
09.03.2020 | |
- 1

הוספת תגובה
פתח בחלון חדש