חפש עורך דין לפי תחום משפטי
- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
פורום עורכי דין
פורום דיני עבודה
מנהלי הפורום:
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
כולנו – עובדים ומעסיקים כאחד – נתקלים מפעם לפעם בשאלות הנוגעות למשפט העבודה, הכולל בחובו תחומים שונים ומגוונים כגון פיצויי פיטורין, הלנת שכר, שעות נוספות והסכמי עבודה. אנחנו באתר "פסקדין" מזמינים אתכם להיכנס לפורום דיני עבודה ולקבל תשובה על כל שאלה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: נטליה
תאריך: 27.12.2019
שעה: 10:50
התקבלתי לעבודה בחברה גדולה, המנהל התקשר אליי ואמר שאגיע לכוח אדם לחתום על חוזה, דיברנו רק על השכר ולא על התנאים. כשהגעתי לכוח אדם נודע לי כי התנאים פחות טובים ממה שהיה לי קודם (עבדתי בחברה הזאת שנתיים במחלקה אחרת דרך כוח אדם אחר). בשיחה עם נציג כוח אדם סוכם שאדבר עם המנהל הישיר לגבי התנאים לפני שאני חותמת על החוזה, לא סירבתי למשרה.
התקשרתי למנהל הוא לא ענה לי, חזר אליי רק בערב ואמר שזה התנאים וזה העסקה דרך כוח אדם אחר וזה המקסימום שיכולים לתת, אמרתי לו שאם זה ככה אני מוכנה לתנאים כפי שהם, ולא חתמתי על החוזה כי רציתי לדבר איתו לפני לגבי התנאים. בתגובה הוא אמר לי שכוח אדם החליט להתקדם עם מועמדת אחרת, ושאין לו זמן והוא צריך עובדת עכשיו.
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
29.12.2019 | |
- 1

הוספת תגובה
פתח בחלון חדש