פורום עורכי דין - פסקדין
פורום דיני עבודה
מנהלי הפורום:
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
כולנו – עובדים ומעסיקים כאחד – נתקלים מפעם לפעם בשאלות הנוגעות למשפט העבודה, הכולל בחובו תחומים שונים ומגוונים כגון פיצויי פיטורין, הלנת שכר, שעות נוספות והסכמי עבודה. אנחנו באתר "פסקדין" מזמינים אתכם להיכנס לפורום דיני עבודה ולקבל תשובה על כל שאלה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: גל
תאריך: 16.05.2022
שעה: 7:28
שלום, סיימתי לעבוד בחודש מרץ וקיבלתי כעת גמר חשבון. בימי החופש שצברתי היו 100.8 שעות. אני קיבלתי שכר שעתי. האם הם חייבים לשלם 100% על השעות האלה? כלומר, אם קיבלתי 50 לשעה, עליהם לשלם לי 5000 ש"ח על צבירת החופשה?
בנוסף, האם זה תקין שאת הגמר חשבון קיבלתי רק במאי? (את השכר של מרץ קיבלתי באפריל. רק את הפדיון חופשה קיבלתי עכשיו). תודה
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
17.05.2022 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש