פורום עורכי דין
פורום דיני עבודה
מנהלי הפורום:
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
כולנו – עובדים ומעסיקים כאחד – נתקלים מפעם לפעם בשאלות הנוגעות למשפט העבודה, הכולל בחובו תחומים שונים ומגוונים כגון פיצויי פיטורין, הלנת שכר, שעות נוספות והסכמי עבודה. אנחנו באתר "פסקדין" מזמינים אתכם להיכנס לפורום דיני עבודה ולקבל תשובה על כל שאלה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: דניאל רהב
תאריך: 08.02.2022
שעה: 15:12
שלום וברכה,
בתחילת תקופת הקורונה הוצאתי לחל"ת וקיבלתי חודש וחצי דמי אבטלה עד שחזרתי לעבודה.(מאמצע מרץ 2020 עד תחילת מאי 2020)
לאחר שנה וחצי מאז (9/21)פוטרתי מהעבודה.
האם תקופת האכשרה לדמי אבטלה מחושבים מסוף תקופת השנה שבה הייתי זכאי לאבטלה (2\2021) או שמא מחושבים מיום חזרתי לעבודה שאז כבר לא ניצלתי כמובן את דמי האבטלה?
תודה רבה
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
09.02.2022 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש