פורום עורכי דין

פורום תאונות דרכים
מנהלי הפורום:
נסים את כהן- ניסן- משרד עורכי דין ונוטריון

בפורם זה נשיב בלשון פשוטה וברורה לכל השאלות הרבות הקשורות בפיצויי נפגעי תאונות דרכים לדוגמא ,מי נחשב כנפגע תאונת דרכים ?מה נחשב כלי רכב ? כיצד מחשבים את גובה הפיצויים ? כיצד יש לנהוג במקרה של תאונת דרכים שהיא גם תאונת עבודה ? מה גורלו של נהג חסר ביטוח ? פגיעות בתאונות פגע וברח ועוד , הפורום אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי מקצועי ,ואנו ממליצים בכל מקרה של תאונת דרכים בה נגרם נזק גוף לפנות ליעוץ מקצועי ולטיפול בתביעה אצל עורך דין המתמחה בתחום .
מחבר: משה אלמליח תאריך: 07.01.2019 שעה: 9:33
שלום רב, שמי משה, נפצעתי פציעה מורכבת בתאונת דרכים בדרך לעבודה,יש לי שברים ברגל ימין ,שבר במרפק וחבלת ראש שלוותה באובדן הכרה ,הייתי מאושפז שבועיים בבית חולים ואני בעת בשיקום, דרך העבודה הוסדרו לי 3 חודשי חופש מחלה דרך ביטוח לאומי ,מתי כדי לי לפנות לעורך דין , לאחר תום חופשת המחלה או כבר עכשיו??
הוספת תגובה      הדפסת הודעה      פתח בחלון חדש

תגובות

תאריך
  07.01.2019
מחבר: עו"ד רן שקד תאריך: 07.01.2019 שעה: 10:48
משה שלום רב, מומלץ ורצוי לפנות לעורך דין מוקדם ככל האפשר במיוחד כאשר הפציעה רצינית, יש לתכנן את המשך הטיפול האם לתבוע קודם את המוסד לביטוח לאומי או את חברת הביטוח , ושאלות רבות ונספות שיש להחליט. השיקולים מורכבים ומחייבים ניסיון מקצועי , אתה עלול לקבל החלטות שיתבררו כבלתי נכונות. עוד ובנוסף , ממלא אתה משלם לעורך הדין בתום הטיפול , אז אין סיבה שלא להתחיל מיד!.
  1. 1