חפש עורך דין לפי תחום משפטי
- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
פורום עורכי דין
פורום דיני משפחה
פורום דיני משפחה הוקם כדי לתת מענה לשאלות בתחומים בהם עוסקים דיני משפחה: מזונות ילדים, משמורת, חלוקת רכוש, אלימות במשפחה, אלימות נגד נשים, ידועים בציבור וכו'.
תחום דיני משפחה הוא תחום מורכב עד מאוד, באשר הוא עוסק בנושאים הרגישים ביותר לבני האדם: סכסוכים בין משפחות ובני זוג. פורום זה נועד לתת מענה לשאלותיכם בידי עורכי דין מקצועיים העוסקים בתחום שנים רבות וישמחו לייעץ לכם בכל נושא בדיני משפחה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: אסף א.
תאריך: 28.07.2015
שעה: 16:28
שלום רב,
רציתי לשאול כיצד באיזון משאבים מתייחסים לכספים נזילים (קרן השתלמות, חסכונות, כספי פיצויים , הלוואות , מינוס בעו"ש) לעומת כספים עתידיים(כספי פנסיה וביטוח מנהלים) שעתידיים להיות זמינים רק בעוד שנים רבות בגיל פרישה (במקרה שלנו בעוד למעלה מ20 שנה)?
האם מקזזים את המינוס ומהפלוס ומחלקים ב2 או וזה מה שכל צד זכאי לו או שעושים חשבון נפרד לכספים הנזילים ולעתידיים?
העניין מהותי מכיוון שאם לצורך העניין קיים מינוס גדול בעו"ש והלוואות עם החזר מיידי או בטווח הקרוב מישהו מבני הזוג יהיה צריך לשלם ולהחזיר אותן ולא ניתן לעשות שימוש בכספי הפנסיה כעת אז לא ממש יעזור לקזז פלוס עתידי עם מינוס מיידי.
מקווה שהצלחתי להבהיר את הבעייתיות והנקודה.
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
29.07.2015 | |
- 1

הוספת תגובה
פתח בחלון חדש