פורום עורכי דין
פורום דיני משפחה
פורום דיני משפחה הוקם כדי לתת מענה לשאלות בתחומים בהם עוסקים דיני משפחה: מזונות ילדים, משמורת, חלוקת רכוש, אלימות במשפחה, אלימות נגד נשים, ידועים בציבור וכו'.
תחום דיני משפחה הוא תחום מורכב עד מאוד, באשר הוא עוסק בנושאים הרגישים ביותר לבני האדם: סכסוכים בין משפחות ובני זוג. פורום זה נועד לתת מענה לשאלותיכם בידי עורכי דין מקצועיים העוסקים בתחום שנים רבות וישמחו לייעץ לכם בכל נושא בדיני משפחה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: עו"ד אלינור ליבוביץ
תאריך: 28.05.2015
שעה: 12:08
אין קשר בין עזבון אמך המנוחה לבין עזבון אביך המנוח. מנהל העזבון של אביך מטפל בעזבון האב. עליך להגיש בקשה לצו ירושה בענין עזבון האם אם טרם הוגשה בקשה כזו, באמצעות רשם הירושות במחוז שהנך משתייך אליו.
בכל מקרה מנהל עזבון לא אמור לעסוק ברכוש ששייך לעזבון אמך.
הוא לא יכול לבצע פעולות חד צדדיות לא בעזבון שהוא ממונה עליו וודאי שלא בעזבון שאין הוא ממונה עליו. הכל צריך להיות בשקיפות ובפיקוח בית משפט.
אם יש שאלות נוספות אשמח לענות.
עו"ד אלינור ליבוביץ\
03-6969916
www.gerushin.co.il
תגובות
| תאריך |
|---|
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש