- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
נדחתה תביעת הד און לבלעדיות בהפצת מוצרי סימנטק
שופטת בית המשפט המחוזי בתל אביב, השופטת צפורה ברון, דחתה את תביעתה של חברת הד-און מערכות מחשבים, למתן סעד הצהרתי, בו יוצהר כי בינה לבין חברת סימנטק קורפוריישן, קיים הסכם להפצת מוצרי סימנטק באופן בלעדי וכי תוקפו של הסכם זה הנו עד לסוף חודש ינואר 2003.
התובעת, הינה חברה ישראלית העוסקת בשיווק, מכירה, הפצה ותמיכה של מוצרי תוכנה. המשיבה, סימנטק הינה חברת בינלאומית העוסקת בפיתוח ושיווק של מוצרי תוכנה.
התובעת טענה, כי המשיבה הודיעה לה, כי החל באפריל 2001, יש בכוונתה להפיץ את מוצריה בישראל באמצעות מפיצות נוספות. התובעת ראתה בכך הפרת הסכם הבלעדיות עימה.
הנתבעת ביקשה לדחות את בקשתה של התובעת וטענה כי בהסכם נאמר הביטוי "Ultimate" שאינו מצביע על הענקת בלעדיות וזאת לעומת המושג "Exclusive" המופיע בחוזים קודמים של החברה בשמה הקודם (רקסקו). השופטת קיבלה את טענותיה של הנתבעת וחייבה את התובעת בתשלום הוצאות משפט בסך 15 אלף שקל.
א' 001628/01 הד-און מערכות מחשבים בע"מ נ' Symantec Corporation ואח'
אתר המשפט הישראלי "פסקדין"
www.psakdin.co.il
פרסומת - תוכן מקודם
פסקדין הוא אתר תוכן משפטי ופלטפורמה המספקת שירותי שיווק דיגיטלי למשרדי עורכי דין,
בהכנת הכתבה לקח חלק צוות העורכים של פסקדין.
