חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

עיקול בסכום של 1.5 מליון ש"ח בשל חוב לבנק דיסקונט

מאת: פיני קרן | תאריך פרסום : 16/10/2000 14:48:00 | גרסת הדפסה

עיקול על כספים, נכסי מקרקעין, כלי רכב וזכויות של חברת גולנור תעשיות מזון מחולון ומנהלה רפאל כהן- פרימן, הוטל על ידי שופטת בית המשפט המחוזי בתל-אביב, עופרה צ'רניאק.

העיקול, המוגבל בסכום של כ-1.5 מליון שקל, ניתן לבקשת בנק מרכנתיל דיסקונט המיוצג על ידי עורך- דין יצחק סלע. בבקשתו טען הבנק, כי החברה ומנהלה חייבים לבנק כ-1.5 מליון שקל, אולם חרף דרישות חוזרות ונשנות, לא הוחזר הסכום.

לדברי הבנק מסר פרימן-כהן מידע לבנק, כי החברה במצב קשה ואין היא יכולה להשיב את חובה, וכי גם מצבו האישי קשה, והוא ביקש להפחית כ-50 אחוז מהחוב.

הבנק טוען עוד, כי ידוע לו כי כהן-פרימן מרכז את פעילותו העסקית תחת חברת ארגמן אולמי שמחות, אולם במהלך חודש ספטמבר האחרון, הגיש הבנק בקשה למנוי כונס נכסים לחברת ארגמן, בשל חוב נטען בסך של כ-7.5 מליון שקל.

כל הזכויות שמורות לאתר המשפט הישראלי www.PsakDin.co.il

המידע המוצג במאמר זה הוא מידע כללי בלבד, ואין בו כדי להוות ייעוץ ו/ או חוות דעת משפטית. המחבר/ת ו/או המערכת אינם נושאים באחריות כלשהי כלפי הקוראים, ואלה נדרשים לקבל עצה מקצועית לפני כל פעולה המסתמכת על הדברים האמורים.

פרסומת - תוכן מקודם
פסקדין הוא אתר תוכן משפטי ופלטפורמה המספקת שירותי שיווק דיגיטלי למשרדי עורכי דין,
בהכנת הכתבה לקח חלק צוות העורכים של פסקדין.

קטגוריות


שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*


תגובות

הוסף תגובה
אין תגובות
כתבות נוספות בתחום הוצאה לפועל
לוותה מידיד 40,000 שקל – וסירבה להחזיר עד שמצבה הכלכלי ישתפר
עו״ד זהבה סלמון (צילום: הדר ארט, אילוסטרציה: Mufid Majnun, Unsplash)
ביטוח לאומי יחזיר כספים שגבה בתיק הוצל"פ מאז 1988
עו"ד מאיר לנקרי | אילוסטרציה: Bernard Hermant, Unsplash

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ