חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

האם לדעתך מוצדק להאשים איש ציבור בעבירת שוחד בגין סיקור תקשורתי אוהד?

תגובות

הוסף תגובה
24

נראה לי שד"ר מנדבליט מחפש חברים לדרך שלו אז האם אנו נעזור לו ???

23

כתבי אישום שלא נחזו מעולם.

לדאבוננו, הפרקליטות עושה כל מאמץ אף הגובל בפלילים לכאורה בכדי להשיג הרשעה. סיקור אוהד אינו מהווה עבירה, בדיוק כמו שסיקור שלילי על פלוני לא נחשב כעבירה אף על פי שניתן להניח כי הושחרו פניו ויש בכך תועלת רבה למי מיריביו. ואם כך לראש ממשלה, מה על אזרחים מעמך ישראל?
22

לא מוצדק

סיקור זה הרצון של המבקר. לגבי שוחד צריך להוכיח שהמשוחד קיבל בתמורה משהו ממשי ולא משהו כמו אתה אדם ישר וטוב.
21

לא מוצדק בכלל!!!!

20

לפרקליטוקרטיה מותר הכל

להיכן נעלם כושר המיקוח המפורסם של נתניהו, שהוא מוכן לתת מיליארד שח תמורת השמצות מכוערות וסיקור שלילי מוטה, רק בשביל פה ושם להשיג תמונה יותר אטרקטיבית של שרה?
19

לא מוצדק

יש כאן תפירת תיקים מהתחלה עוד לפני מתן אישור חקירה ע"י מנדלבליט.
18

שאלה מיותרת

כן כי זה פוגע בעיתונות חופשית ונטולת לחצים.
17

לא מוצדק!!

להאשים איש ציבור בעבירת שוחד בגין סיקור תקשורתי אוהד
16

אתר פסק דין

אתר מעולה מעדכן ברמת היומיום בפסקי דין עדכנים ומעניינים ביותר. המשיכו כך
15

לא מוצדק

צריך ללחוץ 4 פעמים לא מוצדק עד שלוח התוצאות מגיב ? כול המעורבים הביתה: ביבי, מנדנבליט, שי- ניצן, גנץ, אשכנזי, סיגל- יעקובי. ועוד 120 ח"כ. די נמאס מכולם. צריך 120חברים חדשים לגמרי נטולי אגו , משרתי ציבור שיבחרו ישירות על ידי העם. ובא בע"ה גואל לציון.
1 2 3
> >>

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ