פורום עורכי דין - פסקדין
פורום ירושות וצוואות
פורום ירושות וצוואות הוקם כדי לתת מענה לשאלות בתחומים הנוגעים להורשה; איך עושים צוואה, מה פוסל צוואה, מה קורה אם לא עשו צוואה, מה קובעים דיני הירושה בסיטואציות שונות ועוד.
מדובר בתחום מרכזי הנוגע לכל אחת ואחד מאיתנו.
הפורום נועד לתת מענה לשאלותיכם בידי עורך דין מקצועי העוסק בתחום שנים רבות וישמח לייעץ לכם בכל נושא בדיני ירושות וצוואות.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה.
מחבר: בגים ליאת
תאריך: 30.08.2021
שעה: 14:48
אבא הוריש לי מתוך ה50% שלו בירושה זכות ודימוש בנכס. היורשים 3 אחיות. כל אחת 16%.
אחת האחיות קיבלה ביטוח בצוואה ילא בצו ירוש לנהל ולתפעל את המקום. היא בחר להעביג את הטיפול לבוס שלה ששיפץ ומטרתו הייתה להשביח את הנכס ובמכירה לקטוף את הפירות.
הועברו ביניינו טיוטות אשר לא נחתמו כי לא הגענו להסכמות. המקום כרגע נמצא בניהול דל פורעי חוק דאינני מוכנה לקחת חלק בכך. השאחה האם אני יכולה לוותר/למכור את חלקי
תגובות
| תאריך |
|---|
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש