חפש עורך דין לפי תחום משפטי
- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
פורום עורכי דין
פורום דיני משפחה
פורום דיני משפחה הוקם כדי לתת מענה לשאלות בתחומים בהם עוסקים דיני משפחה: מזונות ילדים, משמורת, חלוקת רכוש, אלימות במשפחה, אלימות נגד נשים, ידועים בציבור וכו'.
תחום דיני משפחה הוא תחום מורכב עד מאוד, באשר הוא עוסק בנושאים הרגישים ביותר לבני האדם: סכסוכים בין משפחות ובני זוג. פורום זה נועד לתת מענה לשאלותיכם בידי עורכי דין מקצועיים העוסקים בתחום שנים רבות וישמחו לייעץ לכם בכל נושא בדיני משפחה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: איתן ליפסקר עו"ד
תאריך: 05.12.2017
שעה: 10:06
שלום רב. הנושא שאת מעלה נוגע בפערים שבין אבהות ביולוגית לאבהות פסיכולוגית רגשית. בפן הפרקטי משרד הפנים לא ישנה רישום סטטוס (כגון אבהות) ללא צו בית משפט. בית משפט לא ייתן צו לשינוי הרישום מבלי שיבדוק תחילה את מהות הקשר שבין הילדה ובין מי שרשום כאביה. אם הקשר מיטיב עם הילדה ןמכל מקום אינו פוגע בה קטנים הסיכויים לקבל צו מהסוג שאת מעוניינת בו. כמו כן ישנם שיקולים נוספים הנוגעים לסטטוס של הילדה אם וכאשר היא תהיה רשומה ללא שם אב. מומלץ כי תפני להתייעצות משפטית מקיפה בנושא זה טרם קבלת החלטה על המשך פעולותיך.
תגובות
| תאריך |
|---|

הוספת תגובה
פתח בחלון חדש