חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

צו מניעה נגד בנק הפועלים

מאת: מערכת PsakDin.co.il | : | גרסת הדפסה

שופטת בית המשפט המחוזי בתל אביב, דרורה פלפל, קיבלה את בקשתם של ימית סלמן, ורד בובליל, עידית גבריאל ודוד גבריאל והורתה להוציא צו מניעה זמני במעמד צד אחד נגד בנק הפועלים.

הצו הזמני קובע כי הבנק מנוע מלפנות את המבקשים מהדירה וכן מנוע מלמכור את הנכס.

המבקשים טענו, באמצעות עורכי הדין יאיר דוד ואבי גפן כי מדובר במעשה מרמה אשר בוצע כלפיהם תוך ניסיון להשליך לרחוב ארבע משפחות. לטענתם, בוצע מעשה המרמה על ידי מר סלמן משה ובשיתוף מי שהיה בזמנו עורך דין, מר יהודה מי רז, ואשר רשיונו נשלל לצמיתות ובהתאם הוצא לצמיתות מלשכת עורכי הדין בשל מעשים חמורים. במסגרת המעשה נרשמו במרמה שתי משכנתאות.

המבקשים טוענים כי עקב רישום אחת מהמשכנתאות, מבקש כיום הבנק ל"זרוק" לרחוב שתי משפחות אשר מתגוררות בבית, על לא עוול בכפיהן, ובשל חובות לא להם אשר אין להם כל קשר ללקיחתן.

כאמור, ניתן הצו המבוקש על ידי המבקשים, במעמד צד אחד.

אתר המשפט הישראלי "פסקדין"

www.psakdin.co.il

המידע המוצג במאמר זה הוא מידע כללי בלבד, ואין בו כדי להוות ייעוץ ו/ או חוות דעת משפטית. המחבר/ת ו/או המערכת אינם נושאים באחריות כלשהי כלפי הקוראים, ואלה נדרשים לקבל עצה מקצועית לפני כל פעולה המסתמכת על הדברים האמורים.

פרסומת - תוכן מקודם
פסקדין הוא אתר תוכן משפטי ופלטפורמה המספקת שירותי שיווק דיגיטלי למשרדי עורכי דין,
בהכנת הכתבה לקח חלק צוות העורכים של פסקדין.

קטגוריות


שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך

תגובות