דוד משולם בן 49 ממרכז הארץ, נאשם באינוס, במעשה סדום ובמעשים מגונים. מעשים אלו נעשו בשתי ילדות, שבבית הוריהן נהג הנאשם לשהות לעיתים ולשמור על הילדות. כתב האישום, הוגש היום (ב') בבית המשפט המחוזי בתל-אביב, באמצעות עו"ד מעיין בית צבי.
כתב האישום מגולל מעשי אונס, מעשי סדום ומעשים מגונים, שביצע הנאשם בקטינות, כאמור בעת ששה בביתן, או כאשר הן נשלחו ע"י אמן לביתו, כדי לנקות אותו או ללון שם. הנאשם נהג לאמר לאחת הבנות "את תהני מזה, טוב שאני עושה את זה, כי אז לא תלכי לחפש את זה מבנים בחוץ".
הנאשם נעצר בתאריך 4/12/00 ושוחרר בערובה ב- 7/12/00 בתנאי מעצר בית מוחלט.
כל הזכויות שמורות לאתר המשפט הישראלי פסק דין www.PsakDin.co.il
המידע המוצג במאמר זה הוא מידע כללי בלבד, ואין בו כדי להוות ייעוץ ו/ או חוות דעת משפטית. המחבר/ת ו/או המערכת אינם נושאים באחריות כלשהי כלפי הקוראים, ואלה נדרשים לקבל עצה מקצועית לפני כל פעולה המסתמכת על הדברים האמורים.
פרסומת - תוכן מקודם
פסקדין הוא אתר תוכן משפטי ופלטפורמה המספקת שירותי שיווק דיגיטלי למשרדי עורכי דין,
בהכנת הכתבה לקח חלק צוות העורכים של פסקדין.