חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

17 שנות מאסר לאתי אלון - העונש החמור בארץ על הונאה

מאת: לירון לב | : | גרסת הדפסה

פ 040182/02 מדינת ישראל נ' אתי אלון ואח'

בית המשפט המחוזי בתל אביב גזר את עונש המאסר הכבד וקנס בסך חמישה מליון שקל אל נוכח שורת העבירות החמורות שבצעה אתי אלון ואשר הביאו לקריסתו של הבנק למסחר.

"מה לי דברי חוות דעת פסיכודיאגנוסטית על תחושת נבגדות, אל נוכח פעולותיה הנפשעות, בקנה מידה של פשיעה כבידה, יום יום, בזמן אמת של חמש שנים מול בנק ולקוחות? "

השופטת ד"ר עדנה קפלן קבעה כי משבחרה הנאשמת באחיה ובדרך הפשיעה, ובהעדיפה אותם על פני ילדיה, היא הימרה על היקר לה מכל. תוצאות העבירות אשר שאין דומה להן בהיקפן, היו ברורת לנאשמת ויש צורך בביטוי עקרון הגמול שבחומרת הענישה ביחס לחומרת המעשים.

השופטת הוסיפה כי תושבי המדינה תלויים בשירותים הבנקאיים שבידיהם הם מפקידים את כל רכושם, ויש לנקוט אמצעים מרתיעים כדי להפחית את המקרים של שימוש לרעה בכח שבידי פקידי הבנקים.

פ 040182/02 מדינת ישראל נ' אתי אלון ואח'

למדור משפט פלילי

אתר המשפט הישראלי "פסקדין"

www.psakdin.co.il

המידע המוצג במאמר זה הוא מידע כללי בלבד, ואין בו כדי להוות ייעוץ ו/ או חוות דעת משפטית. המחבר/ת ו/או המערכת אינם נושאים באחריות כלשהי כלפי הקוראים, ואלה נדרשים לקבל עצה מקצועית לפני כל פעולה המסתמכת על הדברים האמורים.

פרסומת - תוכן מקודם
פסקדין הוא אתר תוכן משפטי ופלטפורמה המספקת שירותי שיווק דיגיטלי למשרדי עורכי דין,
בהכנת הכתבה לקח חלק צוות העורכים של פסקדין.

קטגוריות


שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך

תגובות