אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> פס"ד האופן הנכון לחישוב מוניטין אישי ופערי השתכרות

פס"ד האופן הנכון לחישוב מוניטין אישי ופערי השתכרות

תאריך פרסום : 28/02/2021 | גרסת הדפסה

עמ"ש
בית המשפט המחוזי מרכז-לוד
56634-06-20
15/02/2021
בפני השופטים:
1. צ. ויצמן אב"ד
2. ה.סילש
3. א.גורמן


- נגד -
המערער והמשיב שכנגד:
פלוני
עו"ד שרון ליכט פטרן ואח'
המשיבה והמערערת שכנגד:
פלונית
עו"ד טליה קופלמן פרדו ואח'
פסק דין
 
       

                                  

ערעור על פסק דינו של בית המשפט לענייני משפחה בפ"ת (כב' הש' יוכבד גרינוולד- רנד)  מיום 8.3.20 במסגרתו הכריע בית משפט קמא בשלוש תובענות שהוגשו ע"י המשיבה - תביעה רכושית  (תמ"ש 25688-12-13), תביעת משמורת והסדרי שהות (תמ"ש 29730-04-14)  ותביעת מזונות ( 16607-02-14).

 

לצרכי נוחות יכונה להלן המערער והמשיב שכנגד – המערער ואילו המשיבה והמערערת שכנגד תכונה להלן – המשיבה. 

 

הנדרש לנדון

 

  1. 1. הצדדים חיו יחדיו כידועים בציבור מיום 31.12.01 ועד ליום 1.6.12, מועד בו עזבה המשיבה את בית הצדדים ואשר נקבע ע"י בית משפט קמא כמועד הקרע.

המערער עורך דין המנהל משרד עורכי דין המעסיק עורכי דין רבים והמשיבה, אשר עבדה כדיילת אוויר עת הכירו הצדדים, לא עבדה במהלך החיים המשותפים, ומעת לידת בנם הבכור של הצדדים שימש המערער כמפרנס היחיד בבית.

  1. לצדדים שלושה ילדים - י., בגיר יליד xx.xx.02; י., יליד xx.xx.06; א., יליד xx.xx.08. 

 

  1. הצדדים חיו ברמת חיים גבוהה ובכלל זה מגורים במדור מרווח, נסיעות לחו"ל, העסקת אוֹפֶּר במשרה מלאה, שהייה במלונות יוקרה וכיוצ"ב, ובדומה הילדים השתתפו בחוגי העשרה, היו מנויים לתאטרון ולקחו חלק בקייטנות קיץ.

 

  1. ביום 2.3.11, רכשו הצדדים בית בישוב **** בעלות של כ- 7,050,000 ₪ (להלן - הבית ו/או בית המגורים). התמורה שולמה חלקה מהון עצמי וחלקה באמצעות משכנתא (כפי שנבהיר ביתר פירוט בהמשך הדברים). בני הזוג נכנסו להתגורר בבית בחודש 12/11, היינו מספר חודשים מועט קודם לפרידתם.

 

  1. אחר שעזבה המשיבה את בית הצדדים, המשיכו הילדים להתגורר בבית המגורים, כאשר כל אחד מההורים מגיע לבית לשהות עימם בימים מוסכמים (הסדר הידוע בכינויו נסטינג (=nesting; קינון).

 

  1. ביום 12.12.13 הגישה המשיבה את תביעותיה הנזכרות בפתיח.

 

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


חזרה לתוצאות חיפוש >>
שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ