אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> סע"ש 42072-07-14

סע"ש 42072-07-14

תאריך פרסום : 29/01/2017 | גרסת הדפסה

סע"ש
בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו
42072-07-14
17/01/2017
בפני סגן הנשיא:
שמואל טננבוים

- נגד -
תובע:
לזר דיין
נתבעים:
א מ י אוזן בניה והשקעות בע"מ ח.פ. 511735607
עו"ד סמי ישראל
פסק דין


 
זוהי תביעה לתשלום זכויות סוציאליות בגין תקופת עבודתו של התובע בנתבעת לרבות פיצויי פיטורים, הפרשות סוציאליות ופיצויים מכוח חוק הודעה לעובד ומכוח חוק הגנת השכר.

רקע עובדתי

1.הנתבעת עוסקת בהובלת בטון ומעסיקה נהגים בהובלת בטון.

2.התובע הועסק על ידי החברה כנהג מערבל בטון בשתי תקופות עבודה אשר סיומן בחודש יוני 2014. במסגרת עבודתו הוביל התובע בטון ממפעל "רדימיקס" לאתרי בנייה שונים.

 

המחלוקת

3.הצדדים חלוקים באשר לחלוּת צווי ההרחבה בענף ההובלה ובענף הבניה על יחסי העבודה ביניהם. כמו כן קיימת מחלוקת באשר לתקופת העסקת התובע ובאשר לנסיבות סיום העסקתו וזכאותו לפיצויי פיטורים. בנוסף לטענת התובע הוא זכאי לפיצוי בגין אי מתן הודעה לעובד על תנאי עבודתו, לפיצוי מכוח חוק הגנת השכר בגין הנפקת תלושי שכר חסרים ולפיצוי בגין העובדה שלא קוים שימוע בעניינו. התובע אף טוען כי הוא זכאי ליתרת הפרשות סוציאליות ששולמו בחסר ולהפרשות לקרן השתלמות.

 

הנתבעת מנגד טוענת כי כל זכויותיו של התובע שולמו במלואן.

 

דיון והכרעה

תקופת העבודה

4.בכתב התביעה המקורי ובכתב התביעה המתוקן טען התובע כי עבד בנתבעת מחודש 3/12 ועד לחודש 6/14. רק במסגרת עדותו ולאחר שהוגש כתב ההגנה ובמסגרתו נטען כי התובע עבד בנתבעת בשתי תקופות עבודה נפרדות, התקופה הראשונה: בחודשים 4-11/2012 והתקופה השנייה: מחודש 6/13 ועד חודש 6/14 – תיקן התובע גרסתו ואישר כי עבד בשתי תקופות עבודה אם כי לגרסתו תקופת עבודתו הראשונה הסתיימה בחודש דצמבר 2012 ובין שתי תקופות העבודה הייתה הפסקה בת פחות מחצי שנה (ראה עדות התובע בעמ' 6 לפרוט' ש' 7 – 20).

 

5.נטל הראיה על התובע להוכיח תקופת עבודתו ושיעור שכרו (ראה: דב"ע נד/3-23 חיים פרינץ נ' נתי גפן ואח', כרך כו', עמ' 552).

 

מעיון בתלושי השכר של התובע שקיבל מהנתבעת, עולה כי התובע החל עבודתו ב-1.3.12.

 

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


חזרה לתוצאות חיפוש >>
שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ