חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

ת"ת 60048-11-15 אסטרל שרותים פיננסים בע"מ נ' דמה

תאריך פרסום : 26/01/2016 | גרסת הדפסה
בת"ת
בית משפט השלום ירושלים
60048-11-15
18/01/2016
בפני הרשמת:
סיגל אלבו

- נגד -
מבקש:
יונתן אברהם דמה
משיבה:
אסטרל שרותים פיננסים בע"מ
החלטה

לפני בקשה להארכת מועד להגשת התנגדות וכן התנגדות לביצוע תביעה על סכום קצוב.

  1. המשיבה הגישה לביצוע בלשכת ההוצאה לפועל תביעה על סכום קצוב כנגד המבקשת לתשלום עמלה בגין שירותי החזרי מס. בכתב התביעה נטען, כי ביום 7.10.13 נחתם בין הצדדים הסכם לפיו ביקש המבקש, הוא הנתבע, כי המשיבה, היא התובעת, תטפל עבורו בהחזרי מס הכנסה לשנים 2007 – 2012.הנתבע התחייב לשלם לתובעת עמלה בשיעור של 30% מכל סכום שיקבל כהחזר מס, בנוסף לסכום בסיסי של 499 ₪ עבור בדיקה ראשונית. עוד נקבע בהסכם כי אי שיתוף פעולה מצד הנתבע מהווה הפרת הסכם המזכה את התובעת בהפסקת הטיפול, מבלי לגרוע מזכותה לקבלת העמלה.

  2. התובעת טוענת בכתב התביעה כי ערכה עבור הנתבע בדיקה ראשונית מול שלטונות המס, ממנה עלה כי הנתבע זכאי להחזר של 12,118 ₪ עבור השנים 2009 -2011. הנתבע סירב לשתף פעולה עם התובעת, ועל כן טוענת התובעת כי היא זכאית לסכום העמלה וכן לתשלום עבור הבדיקה הראשונית.

  3. ביום 23.11.15 הגשה הבקשה שלפני.

  4. המבקש טוען כי לא קיבל אזהרה בתיק ההוצאה לפועל, וכי נודע לו על קיומה של התביעה לראשונה ביום 18.11.15, כאשר קיבל הודעה מהבנק על עיקול חשבונו.

  5. לגופה של התביעה, טוען המבקש כי ביום 7.10.13 הגיע נציג התובעת לביתו ונפגש עם אשת הנתבע, שלא בנוכחותו. נציג התובעת שכנע את אשת הנתבע לחתום על הסכם בעניין פתיחת תיק להחזרי מס, וזאת מבלי שיצר קשר עם הנתבע. נציג התובעת הסביר לאשת הנתבע, כי לנתבע הזכות לבטל את ההסכם. כאשר סיפרה אשת הנתבע לנתבע על ההסכם, התנגד לקבלת שירותי התובעת ואשת הנתבע הודיעה לתובעת כי הנתבע אינו מעוניין בשירותיה. הנתבע טוען כי לא מסר מסמך כלשהוא לתובעת, ולא ברור איך הגיעה התובעת למסקנה כי הנתבע זכאי להחזרי מס מבלי שמסר מסמכים או חתם על מסמך כלשהו.

  6. תגובת המשיבה לבקשה לא התקבלה, ועל כן ובהתאם להחלטה מיום 29.11.15, יש לראות בכך הסכמה לבקשה להארכת המועד. לפיכך, אני נעתרת לבקשה להארכת המועד.

  7. אשר לטענות שמעלה המבקש כנגד התביעה, הרי שטענתו כי אינו חתום על ההסכם עם התובעת וכי ביטל את ההסכם עמה, עשויה להקנות לו הגנה לכאורה בפני התביעה. לפיכך, אני מורה על קבלת ההתנגדות.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ