חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

ת"ק 47527-06-14 גרוס ואח' נ' גוליבר תיירות בע"מ ואח'

תאריך פרסום : 27/01/2015 | גרסת הדפסה
ת"ק
בית משפט לתביעות קטנות חיפה
47527-06-14
18/01/2015
בפני השופטת:
רחל חוזה סגנית הנשיא (שופט עמית)

- נגד -
תובע:
אייל גרוס
נתבעת:
1. גוליבר תיירות בע"מ
2. הצד השלישי: איזי טרוול בע"מ

פסק דין
 

 

 

מן הנתונים שבאו בפני ביהמ"ש, עולה כי בתאריך 1.4.14, הזמין התובע חבילת טיול לברצלונה שבספרד, עבורו ועבור אשתו וזאת למשך 6 לילות, החל מיום 10.6.14 ואילך.

 

לטענתו, לאחר שבדק באתר האינטרנט של הנתבעת ואף באתרים נוספים, מצא את פרטיו של מלון "הוזה", שנראה לו כמתאים, כאשר באחד האתרים הופיע כי יש בריכת שחיה במלון.

טרם שביצע את ההזמנה, ביקש לקבל את חוות דעתו ואישורו של נציג הנתבעת לבית המלון ואכן, ב-3 השיחות הטלפוניות שהיו לתובע עם נציגים של הנתבעת, שיבחו אלה את המלון, אישרו כי יש בו בריכת שחיה והתחייבו כי התובע ואשתו ישוכנו בחדר בקומה גבוהה, כבקשתם.

 

על בסיס זאת – ביצע התובע את ההזמנה באמצעות אתר האינטרנט של הנתבעת.

 

ברם, משהגיעו בני הזוג למלון, נוכחו לדעת כי אינו תואם כלל וכלל את אשר הובטח להם על ידי נציגי הנתבעת ופירוט אי ההתאמה מופיע בכתב התביעה.

 

מיד בסמוך לאחר הגעתם, התקשר התובע טלפונית עם נציג הנתבעת והלין על תנאי המלון.

לטענתו של התובע, נציג הנתבעת הודיעו כי בשלב זה לא ניתן לעשות דבר ורק כאשר יתפנה חדר – ניתן יהיה להעביר את התובע ואשתו לחדר אחר.

 

אולם, המלון היה מלא והתובע ואשתו נאלצו להישאר באותו חדר למשך כל תקופת חופשתם.

 

לטענת התובע, הוא ואשתו נחלו אכזבה רבה ביותר ועוגמת נפש רבה, כאשר השהות במלון נועדה להיות הפתעה של התובע לאשתו, לרגל חגיגת יום ההולדת ה-50 שלה.

 

התובע עתר בכתב תביעתו לחייב את הנתבעת להחזיר לו את מלוא הסכום ששולם בגין כל חבילת התיור (ההטסה, השהות במלון והעברות) וכן סך נוסף של 22,000 ₪ ובסה"כ 30,300 ₪.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ