מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> ת"ק 40376-07-14 גרמן נ' מוגס - פסקדין
חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

ת"ק 40376-07-14 גרמן נ' מוגס

תאריך פרסום : 05/03/2015 | גרסת הדפסה
ת"ק
בית משפט לתביעות קטנות ירושלים
40376-07-14
27/02/2015
בפני הרשם:
אופיר יחזקאל

- נגד -
התובעת:
דיה גרמן
הנתבע:
ארגו מוגס
פסק דין
 

 

  1. תביעה לתשלום פיצוי בסך של 5,000 ₪.

     

  2. בכתב התביעה טענה התובעת, כי הנתבע ומשפחתו, המתגוררים בדירה שמעל לדירת משפחתה בבית משותף, מרעישים בכל שעות היממה, רעשים הכוללים משחק ב"בימבה", הזזת רהיטים וזריקת חפצים כבדים. כמו כן, לטענתה, הנתבע ובני משפחתו, זורקים זבל למרפסת דירתה ומקללים אותה ואת בני משפחתה. לדברי התובעת, היא הגישה תלונות רבות במשטרה בנידון, שלא הועילו, וכן פנתה לראש העיר, אשר השיב לה, לדבריה, כי "זו התרבות שלהם" (הפנייה לראש העיר וכן התשובה הנטענת לא צורפו לכתב התביעה). בדיון שהתקיים בתביעה הוסיפה התובעת, כי היא חושדת בנתבע שהשפריץ על אמה חומר כימי כלשהו באמצעות מזרק. כמו כן נטען, כי ילדי הנתבע משחקים עם כדור בבית, וכי הנתבע מנחה את בתו התינוקת אשר החלה ללמוד ללכת, לעשות כן באמצעות גרירת כסאות. עוד ציינה התובעת, כי התקינה מצלמות מסביב לדירתה, אך כי אלה לא תיעדו פעולה כלשהי של הנתבע, שכן הנתבע, לדבריה, היה ככל הנראה מודע לכך, ונמנע מלבצע פעולות נוספות כלפיה מאז התקנתן.

     

  3. הנתבע מצדו הכחיש את כל הטענות האמורות. לדבריו, הנתבעת מתנכלת לו ומבקשת לסלקו מהבניין בשל גזענותה, המכוונת כלפיו כבן העדה האתיופית. לתמיכה בטענה זו הצביע הנתבע על הפנייה האמורה לראש העיר וטען כי אין זה סביר שהתובעת אכן קיבלה תשובה מעין זו מראש העיר, כך שמדובר, כנראה, בדעותיה שלה. הנתבע ציין כי ילדיו כלל אינם נמצאים בביתם במשך רוב היום ובכל מקרה אינם מקימים רעש מעבר לסביר, מה גם שמדובר בבניין עם בעיית בידוד. עוד ציין, כי התובעת שלחה עבריין "ערבי" לאיים עליו ועל בני משפחתו (איומים שלדבריו הוקלטו על ידו) וכי הגיש מספר תלונות במשטרה נגד התובעת. למותר לציין, כי התובעת הכחישה את הטענות בדבר גזענות ובדבר הפעלת עבריינים.

     

  4. במעמד הדיון נעשה ניסיון לגשר בין הצדדים, על מנת שיגלו בעתיד התחשבות הדדית זה בזה במסגרת החיים בבית משותף, ואולם שני הצדדים לא היו קשובים לכך.

     

  5. לגופו של עניין, דין התביעה להידחות.

     

  6. התובעת, שעליה הנטל להוכיח את תביעתה, לא הביאה ראייה כלשהי לכך שהנתבע ביצע איזה מבין המעשים הנטענים על ידה (וטענתה בדבר פנייתה לראש העיר והתשובה שלדבריה ניתנה לה על ידו אכן אומרת דרשני).

     

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ