מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> ת"ט 26097-08-14 אשכר נ' ע"ר חוזקות - פסקדין
חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

ת"ט 26097-08-14 אשכר נ' ע"ר חוזקות

תאריך פרסום : 15/03/2015 | גרסת הדפסה
ת"ט
בית משפט השלום אשקלון
26097-08-14
26/01/2015
בפני הרשמת הבכירה:
עידית כלפה

- נגד -
התובעת::
מלי מיקי אשכר
הנתבעת::
חוזקות ע.ר. 580549889
עו"ד רוית אסולין
פסק-דין

 

1.התנגדות לביצוע שיקים בסך כולל של 7,000 ₪, אשר נמסרו לתובעת כתשלום במסגרת התקשרות בין הצדדים ואשר בבסיסה שיתוף פעולה לשם קידום מתן שירותים ע"י העמותה הנתבעת, בתחום הטיפול הרגשי.

 

הצדדים הסמיכו את בית המשפט להכריע בתובענה על דרך הפשרה בהתאם להוראות סעיף 79א לחוק בתי המשפט [נוסח משולב], תשמ"ד-1984, וללא נימוקים.

 

2.תמצית טענות התובעת הינה כי המדובר בתשלום שכרה המוסכם עבור חודש דצמבר שנת 2011, כאשר הנתבעת חבה לתובעת כספים רבים נוספים שלא שולמו לה עבור עבודתה, ובניגוד למוסכם על הצדדים. התובעת טוענת כי השקיעה מזמנה ומרצה בקידום פעילות העמותה הנתבעת, כי פעלה שעות רבות לשם כך, שתמורתן לא שולמה לה, וכי נגרמו לה גם הוצאות, לרבות בגין פרסום שביצעה ובגין שימוש שעשתה העמותה בקליניקה שלה. כנגד זאת, וחרף עשיית שימוש בשמה של התובעת לשם קידום מטרותיה, בחרה הנתבעת להפנות לה עורף ולא לשלם שכרה.

 

תמצית טענות הנתבעת הינה כי המדובר בשיקים שנמסרו לנתבעת בתחילת ההתקשרות ובתנאי שלא ייפדו, אלא בשלב מאוחר יותר ולאחר מילוי מכסת השעות להן התחייבה התובעת ומהותן מתן הדרכה למטפלים חדשים. הנתבעת טוענת כי נתנה אמון בתובעת ואולם התברר כי התובעת טוענת לביצוע עבודה שלא נעשתה בפועל, ועל אף שרק חלק מהעבודה בוצע דורשת היא תשלום השיקים בתואנה כי עבדה שעות רבות ונוספות מלבד שעות ההדרכה ואף לנוכח דרישתה לתשלום דמי שכירות בגין שימוש בקליניקה שלה.

 

3.לאחר ששקלתי בטענות הצדדים, ולאחר שעיינתי בכתבי הטענות על נספחיהם, וכן לאחר ששמעתי טענות הצדדים בפני, בהתחשב בדין המהותי והן בשיקולים של פשרה וצדק, התביעה מתקבלת באופן חלקי כך שהנתבעת תשלם לתובעת סך כולל של 4,500 ₪.

 

הסכום ישולם בתוך 30 יום מהיום, שאם לא כן יישא הפרשי הצמדה וריבית כחוק ממועד מתן פסק הדין ועד ליום התשלום בפועל.

 

מזכירות בית המשפט מתבקשת להמציא פסק הדין לצדדים.

ניתן היום, ו' שבט תשע"ה, 26 ינואר 2015, בהעדר הצדדים.

 

Picture 1

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ