אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> ת"ט 25384-03-15 כהן אהרון עבודות עפר ופיתוח בע"מ נ' בניה מתקדמת - ש.ק.ד. מילניום בע"מ

ת"ט 25384-03-15 כהן אהרון עבודות עפר ופיתוח בע"מ נ' בניה מתקדמת - ש.ק.ד. מילניום בע"מ

תאריך פרסום : 13/08/2015 | גרסת הדפסה

ת"ט
בית משפט השלום צפת
25384-03-15
05/08/2015
בפני הרשם בכיר:
מוהנד חליאלה

- נגד -
תובעים:
כהן אהרון עבודות עפר ופיתוח בע"מ
נתבעים:
בניה מתקדמת - ש.ק.ד. מילניום בע"מ
החלטה
 

 

 

בקשה לביטול עיקול זמני שניתן במעמד צד אחד על סכום של 40,000 ₪.

 

התובענה החלה דרכה בלשכת ההוצאה לפועל כבקשה לביצוע שטר.

 

ניתנה רשות להתגונן בכפוף להפקדת סך של 15,000₪ , אין מחלוקת כי המועד האחרון להפקדה הוא 7.8.2015.

 

בבקשה להטלת עיקולים זמניים נטען כי בשיחה בין מנהל הנתבעת מר עודד המאירי והמצהיר מטעם התובעת, מנהלה מר אהרון כהן, שהתנהלה במסדרון בית המשפט בהמתנה לדיון , אמר מנהל הנתבעת למנהל התובעת כי הנתבעת הסתבכה עם חברת אלכס באראט בסכום של כ -2 מילון ₪.

 

עוד טען מר אהרון כהן בתצהירו כי בא כוחה המלומד של הנתבעת פנה אליו ואמר לו כי ככל הנראה הנתבעת "תפשוט רגל" ועל כן כדאי לתובעת להסכים להסדר שהוצע על ידי בא כוחה המלומד של הנתבעת.

 

על סמך הבקשה הנ"ל, ובהינתן סיכויי התביעה שקיבלו ביטוי בהתניית הרשות להתגונן בהפקדת ערבון בסך של 15,000 ₪ שטרם הופקד, הבקשה להטלת עיקולים זמניים נעתרה . מכאן הבקשה לביטול עיקולים המונחת לפני.

 

הנתבעת אינה מאשרת את אמירת הדברים, אך היא מוסיפה וטוענת כי אם הדברים נאמרו כי אז הדבר היה במסגרת משא ומתן ומשכך הריהם חסויים ,אסור להשתמש בם , ובית המשפט היה צריך להתעלם מדברים אלה אשר עצם העלאתם בבקשה מהווה הפרה של החיסיון שחל על חילופי דברים במסגרת מו"מ לפשרה.

 

עוד טענה הנתבעת כי מצבה הכלכלי איתן וכי תוכל לשלם את מלוא סכום פסק הדין באבחה אחת אם תחויב.

 

הבקשה לביטול עיקולים הוגשה ב – 22.7.2015, הדיון התקיים למחרת ביום 23.7.2015 .מנהל הנתבעת נחקר על תצהירו.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ