ת"א
בית המשפט המחוזי ירושלים
|
48074-06-11
08/01/2017
|
בפני השופט:
משה בר-עם
|
- נגד - |
התובעת:
הימנותא בע"מ
|
הנתבעים:
1. יעקב רבינוביץ' 2. יורשות המנוחה הדסה רבינוביץ' 3. דוד מורגנשטרן 4. Christian lands In Israel ltd 5. בנו זיסמן (ניתן פסק-דין) 6. JOY JIMENEZ (ניתן פסק-דין) 7. SC GLOBUS INVESTMENTS SRL (ניתן פסק-דין) 8. SC OK Coral 2001 SRL 9. אברהם פרי (ניתן פסק-דין) 10. אמנון בבאי 11. א.ב. אמנון בבאי 12. יוסף לודמיר (ניתן פסק-דין) 13. צץ צאנז בע"מ 14. אברהם רוט 15. שמעון גרוס 16. יצחק טויב 17. הרצל יחיאל 18. יעקב וינרוט (ניתן פסק-דין) 19. אברהם וינרוט (ניתן פסק-דין) 20. ד"ר י. וינרוט ושות' 21. משרד עורכי דין 22. שותפות (ניתן פסק-דין) 23. ד"ר וינרוט בע"מ (ניתן פסק-דין) 24. גוונא ניהול נאמנויות והשקעות בע"מ (ניתן פסק-דין) 25. היועץ המשפטי לממשלה (נמחק) 26. תיאופילוס ג'אנופולוס 27. הפטריארכיה היוונית אורתודוקסית של ירושלים
|
החלטה |
בהמשך להחלטתי מהיום בעניין ההליכים המקדמיים, ייקבע המשך הדיון להגשת תצהירי עדות ראשית במועדים כדלקמן:
.1התובעת תגיש תצהירי עדות ראשית עד ליום 12.2.2017 העתקי התצהירים יומצאו במסירה אישית ישירות לב"כ הנתבעים, הנתבעים יגישו תצהירי עדות ראשית עד ליום 15.3.2017. העתקי התצהירים יומצאו במסירה אישית לצד שכנגד. שום דבר מהאמור בתצהירי הצדדים לא יחרוג מגדר העובדות שהמצהירים יכולים להעיד עליהם מידיעתם האישית. הצדדים לא יהיו רשאים להעיד עדים, שבעניינם לא הוגש תצהיר, אלא בתנאים שנקבעו בתקנה 168(ב) לתקנות סדר הדין האזרחי, התשמ"ד-1984.
2.במקביל להגשת התצהירים, יגישו הצדדים תיקי מוצגים, ערוכים, ממוספרים בסדר עולה ומסומנים בדגלונים. הנתבעים ימספרו את תיק המוצגים שלהם בהמשך למספור תיק המוצגים של התובעת. לתיקי המוצגים יצורפו אך ורק מסמכים רלוונטיים לתובענה, ובכלל זה חוות דעת מומחים ותעודות עובד ציבור, שבדעת הצדדים לסמוך עליהם במהלך הדיון, ואלה יתקבלו כראיות קבילות בתובענה, אלא אם כן תעלה, בתחילת הדיון הראשון שלאחר הגשתם, טענה כנגד קבילותן. תצהירי חוקרים יוגשו במעטפה נפרדת ואולם, הצדדים יהיו רשאים לטעון לעניין משקלם של המסמכים שיצורפו לתצהיריהם, בסיכומיהם. הצדדים יהיו מנועים להגיש מסמך אשר לא צורף לתיק המוצגים.
הצדדים יגישו עותק פיזי של התצהירים ותיקי המוצגים לתיק בית המשפט.
3. צד הסבור שבתצהירי הצד שכנגד נכללו הצהרות בניגוד לדיני הראיות, או שיש בהם שינוי חזית או כל טענה אחרת, יהיה רשאי לטעון בעניינם, במסגרת סיכומיו ולא ייחשב כמוותר על זכות לעשות כן, אם במהלך שמיעת הראיות ימנע מחקירת עדי הצד שכנגד, בקשר להצהרות שהובאו בתצהיריהם.
4. צד שיבקש להביא עדויות של עדים או מומחים שלא באמצעות תצהיר או חוות דעת, יגיש בקשה מנומקת, נתמכת בתצהיר, בתוך המועד הקבוע להגשת תצהירי העדות מטעמו ויפרט במסגרתה את הסיבה לזימונם ובעיקר, מדוע לא ניתן היה לקבל את העדות באמצעות תצהיר ויצרף לבקשתו התחייבות להבטחת הוצאות העד. לא הוגשה בקשה עד למועד שנקבע, לא יזומנו עדים לבקשת צד מעוניין, אלא מטעמים מיוחדים, שיפורטו.
5. המשך הדיון נקבע לקדם משפט מסכם ביום 9.4.2017 בשעה 9:00.
6.במסגרת קדם המשפט המסכם, יידרשו ב"כ הצדדים להעריך את פרק הזמן שיידרש לצורך חקירותיהם הנגדיות של כל אחד ואחד מהעדים, וכן עשויה להתבקש הסכמתם להסדרים דיוניים שונים, לרבות ויתור על חקירתם של העדים או חלק מהם. ב"כ הצדדים נדרשים להגיע לקדם המשפט המסכם כשהם מצוידים במידע ובסמכויות בהתאם.