ת"א
בית משפט השלום תל אביב - יפו
|
46693-10-15
02/12/2017
|
בפני השופט:
משה תדמור-ברנשטיין
|
- נגד - |
תובעת:
פלונית עו"ד קרן לנציאנו ואח'
|
נתבעים:
1. פרופורציה פי. אם. סי. בע"מ 2. ד"ר גיל זליגסון
עו"ד ב. ירושלמי ואח' עו"ד רונית וינקלר
|
החלטה |
מהודעות התובעת בנדון עולה כי לא צלחה דרכם של הצדדים ליישב את המחלוקת הנדונה בתביעה זו מחוץ לכתלי בית המשפט אף בגישור; על כן, אני מורה כי הצדדים יגישו ראיותיהם בכתב כדלקמן:
התובעת – עד יום 18.1.18, והנתבעים - תוך 45 יום לאחר קבלת ראיות התובעת; ימי פגרה לא יבואו במנין.
הראיות יכללו: תצהירים, חוות דעת המומחים הרפואיים, תעודות עובד ציבור, וכן - תיק מוצגים מסומן באופן המאפשר זיהוי אינדיבידואלי של כל מסמך ומסמך. תיק המוצגים יכלול כל מסמך שיש כוונה להגיש לרבות מסמכים שמבקשים להגיש בעת חקירה נגדית. ראיה שלא תוגש בדרך זו, לא תוגש בכלל.
צד המעוניין להגיש ראיה אשר אינה נמצאת בידיו, במועד זה, או מבקש לעכב הגשתה של ראיה (כגון עדות חוקר או מסמך שמבקשים לעכב את חשיפתו עד לחקירה הנגדית), יציין זאת במפורש בעת הגשת ראיותיו, יגיש באותו מעמד בקשה ספציפית הנחוצה לעניין, ויציג לעיון בית המשפט, בישיבת קדם המשפט הקרובה, את המסמכים הנחוצים להכרעה בבקשה.
רצה בעל דין להתנגד להגשת ראיה שהוגשה על ידי הצד שכנגד, יגיש את התנגדותו בכתב לבית המשפט, בתוך 14 ימים ממועד קבלתה. ההתנגדות תבורר בישיבת קד"מ שקבועה בנדון. התנגדות שלא תוגש בדרך זו, לא תוגש בכלל.
אם למי מהצדדים בקשה הטעונה בירור בטרם הגשת הראיות, הוא מתבקש להודיע על כך ללא דיחוי להגיש בקשה מתאימה תוך 14 יום.
אני קובע קדם המשפט בנדון ליום 12.3.18 בשעה 9:00, אליו יגיעו הצדדים ערוכים למתן תשובות הרלוונטיות לקראת דיון ההוכחות; כגון - משכי חקירה נגדית מוערכים של עדים ומומחים, וכו'.
אני קובע דיון הוכחות בענין הנדון ליום 3.7.18 בשעה 9:30 – לעדי התובעת, וליום 16.7.18 בשעה 9:30 – לעדי הנתבעת. העדים העובדתיים או המעורבים ישמעו טרם שמיעת המומחים, כך שזימונו/נם של המומחה/מומחים יתבקש לשעה 11:30. הצדדים יזמנו עדיהם כדין.
המזכירות תעדכן ביומני, ותזמן הצדדים.