ת"א
בית משפט השלום חיפה
|
28432-08-14
14/11/2016
|
בפני השופטת:
תמי לוי יטח
|
- נגד - |
תובעים:
1. רועי גורקה 2. המוסד לביטוח לאומי
|
נתבעות:
1. רשות שדות התעופה 2. קבוצת אבידר 3. הראל חברה לביטוח בע"מ
|
החלטה |
לאור הודעת ב"כ התובע 1, הנני מורה לצדדים על הגשת תצהירי עדות ראשית כדלקמן:
1. אני מורה כי העדויות הראשיות תוגשנה בדרך של תצהיר ובהעדר החלטה אחרת על המצהירים להופיע בביהמ"ש במועד שיקבע להוכחות.
א. סדר הגשת התצהירים הוא כמפורט להלן:
ב"כ התובעים יגישו תצהירי עדות ראשית תוך 30 יום מהיום.
ב"כ הנתבעות יגישו תצהירי עדות ראשית תוך 30 יום לאחר מכן.
(ככל שישנם תצהירי חוקרים מטעם הנתבעות, הרי שדוחות החקירה ותצהירי החוקרים יוגשו במעטפה סגורה לעיון בית המשפט במצורף לתצהירי הנתבעות. דוחות החקירה ותצהירי החוקרים יומצאו לידי ב"כ התובעים בתום שמיעת פרשת התביעה).
ב. לתצהירי העדים יצורף תיק מסמכים אשר בדעת הצדדים להפכם למוצגים בתיק, וכל חוות דעת של מומחה בעניינים שאינם עניין שברפואה, שבכוונת מי מהצדדים להסתמך עליה להוכחת טענותיו.
ג. אם מבקש בעל דין לזמן למועד שמיעת ההוכחות עדים נוספים שאינם בשליטתו, ידאג לצרף לתצהיריו את רשימת העדים, תוכן עדותם וכן יפרט מדוע לא ניתן להגיש תצהיר מטעמם.
כל בקשה להזמנת עדים תוגש זמן סביר לפני מועד שמיעת הראיות והעתקה יומצא ישירות לצד שכנגד.
עדים לגביהם לא יקוימו תנאים אלו, עדותם לא תשמע אלא אם אשתכנע כי נסיבות מיוחדות מנעו קיומם.
ד. שום דבר מהאמור בתצהירי הצדדים לא יחרוג מגדר העובדות שהמצהירים יכולים להעיד עליהן מידיעתם האישית, ולתצהירים יצורפו אך ורק מסמכים אשר ניתן היה להגישם באמצעות המצהירים אילו היו מוסרים עדותם בעל פה במהלך המשפט.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת