חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

ת"א 22217-05-13 מסרי נ' ס.ח.ח. חלקי חילוף הצפון בע"מ ואח', ת"א 22173-05-13 עבד אל גני נ' ס.ח.ח. חלקי חילוף הצפון בע"מ ואח', ת"א 28547-06-12 סעיד ואח' נ' ס.ח.ח. חלקי חילוף הצפון בע"מ ואח', ת"א 9651-06-12 סעיד ואח' נ' ס.ח.ח. חלקי חילוף הצפון בע"מ ואח'

תאריך פרסום : 22/11/2015 | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום קריות
9651-06-12, 28547-06-12, 22173-05-13, 22217-05-13
16/11/2015
בפני השופט:
נאסר ג'השאן

- נגד -
תובעים:
אימן מסרי
נתבעים, צד שלישי:
1. ס.ח.ח. חלקי חילוף הצפון בע"מ
2. מנורה מבטחים ביטוח בע"מ

החלטה
 

 

  1. לאור הסכמת הצדדים מישיבת יום 28.10.15, הנני ממנה כמומחה מטעם בית המשפט את השמאי והמהנדס בני רוזן-טל, כתבותו: רח' ז'בוטינסקי 134 ברמת גן, טלפון: 03-5754468 פקס: 03-5757523 כמומחה מטעם בית המשפט.

  2. המומחה מתבקש לשום את הנזקים שנגרמו לכל אחד מן התובעים. לשם כך המומחה יבקר במקום, ייפגש עם הצדדים, עם בא כוחם ועם המומחים מטעמם, ויהיה רשאי לקבל לעיונו כל מסמך רלוונטי.

  3. הצדדים ימציאו למומחה, תוך 30 ימים מהיום את כל המסמכים הרלוונטיים לרבות כתבי טענות, חוזים, חוות דעת וכל מסמך שיידרש על-ידי המומחה. צד המגיש מסמך כלשהו לבית המשפט או למומחה ימסור עותק ממנו במקביל ובאותו מועד לצדדים האחרים.

    תוך אותה תקופה יפנו בעלי הדין למומחה כדי לתאם עימו ביקור בנכס מושא התביעה. בביקור רשאים להיות נוכחים בעלי הדין, פרקליטיהם ומומחים מטעמים, אולם ריבוי הגורמים המעורבים לא יעכב את הביקור או כל מפגש אחר עם המומחה. היה והמומחה יסבור כי נוצר קושי בתאום ביקור עם כל הגורמים הנ"ל הוא יקבע מועד עליו תיתן לפרקליטים או בעלי הדין הודעה מוקדמת של 10 ימים לפחות.

    אי הופעתו של צד או מי מטעמו במועד שנקבע לא תעכב את הביקור ואת המשך ההליכים בפני המומחה.

  4. שכרו של המומחה יקבע על ידו, וישולם על ידי הצדדים בחלקים שווים. דהיינו: התובע, הנתבעת 1 והנתבעת 2 יישאו כל אחד ב- 1/3 משכר הטרחה.

  5. המומחה יגיש חוות דעתו תוך 60 ימים מיום הביקור בנכס, אולם רק לאחר שישולם לו שכר טרחתו, אשר באחריותו לגבותו.

  6. היה ויהיו למי מהצדדים שאלות הבהרה למומחה, הן יוגשו לו תוך 15 יום ממועד קבלת חוות דעתו והמומחה מתבקש להשיב לשאלות אלה תוך 15 יום נוספים.

  7. אי מילוי אחר הוראה מהוראות החלטה זו כמוהו כאי קיום צו בית-המשפט בקדם המשפט.

    למען הסר ספק מובהר בזה שגם תשלום שכרו של המומחה, ותאום ביקורים עימו ביוזמת בעלי הדין, הם חלק מהוראות החלטה זו, כמו גם הגשתה במועד של כל הודעה הנדרשת לפי החלטה זו.

    המזכירות תעביר עותק מהחלטתי זו לצדדים ולמומחה.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ