ת"א
בית משפט השלום תל אביב-יפו
|
11786-10-14
29/10/2014
|
בפני השופטת:
כרמלה האפט
|
- נגד - |
המבקשת:
סטודיו אליס ואיב בע"מ
|
המשיבה:
חגית טסה בע"מ
|
החלטה |
בפני בקשה למתן צו מניעה זמני אשר יאסור על המשיבה להמשיך לייצר, לפרסם, או למכור דגמי ופרטי לבוש, בטענה שהם מהווים חיקוי של דגמי ופרטי לבוש המיוצרים ונמכרים על ידי המבקשת (להלן: "דגמי המבקשת" ו"דגמי המשיבה" בהתאמה) וזאת עד להכרעה בתובענה העיקרית שהוגשה במקביל לבקשה.
רקע:
-
המבקשת היא חברה בע"מ, העוסקת בעיצוב, ייצור ומכירה של בגדי מעצבים ואביזרי אופנה ונמצאת בבעלותה של הגב' לריסה בז'רנו (להלן: "המבקשת" בהתאמה).
-
המשיבה גם היא חברה בע"מ לייצור ומכירת מוצרי אופנה והיא נמצאת בבעלותה של הגב' חגית טסה. לחברה 8 חנויות וכ-60 מוקדי מכירות ברחבי הארץ (להלן: "המשיבה").
-
טוענת המבקשת כי דגמי המשיבה, הכוללים גלביות בשילוב רקמה אתנית, מהווים חיקוי לדגמיה שלה (דגמי המבקשת) (להלן: "החיקוי").
-
על רקע האמור ניתן גם ביום 6/10/14, לבקשתה, צו זמני על פי צד אחד האוסר על המשיבה לייצר, לפרסם או למכור דגמים ופרטי לבוש המהווים חיקוי של דגמי ופרטי לבוש המיוצרים על ידי המבקשת לרבות הפריטים שסומנו כנספחים 3-5 לבקשה (להלן: "הצו הזמני שניתן על פי צד אחד").
-
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת