תא"ק
בית משפט השלום כפר סבא
|
36777-07-15
05/12/2016
|
בפני הרשם הבכיר :
איתי רגב
|
- נגד - |
מבקשת:
אונית בר און
|
משיבה:
כלל פנסיה וגמל בע"מ
|
החלטה |
בהסכמת המשיבה, ניתנת בזה למבקשת רשות להתגונן, באופן שהתצהיר ישמש כתב הגנה.
לאור סכום התביעה יידון התיק בסדר דין מהיר.
המשיבה תשלם את הפרשי האגרה, ותגיש תצהיר והשלמת מסמכים מטעמה, בהתאם להוראות תקנה 214ב1 לתקנות סדר הדין האזרחי, התשמ"ד-1984, תוך 30 יום, עם העתק ישירות למבקשת.
מבלי שיהא בכך משום הארכת מועד מראש, אבהיר כי אי השלמת האמור תוך 60 יום תביא למחיקת התביעה מחמת חוסר מעש (או מחמת אי-תשלום אגרה מספקת), בלא צורך בהחלטה נוספת (אלא אם יוארך לכך המועד בהחלטה אחרת).
המבקשת תגיש השלמת מסמכים מטעמה, בהתאם להוראות תקנה 214ב1 האמורה, תוך 30 יום מקבלת מסמכי המשיבה, עם העתק ישירות למשיבה.
תצהירי עדות ראשית, חוות דעת מומחים (ככל שיש), וכן כל בקשה להזמנת עד, שאינו מסכים לתת תצהיר, יוגשו על ידי הצדדים במקביל, תוך 30 יום מהגשת מסמכי המבקשת. בקשה כאמור תפרט את זהות העד, מעמדו בקשר לסכסוך, תוכנה הצפוי של עדותו, וכן את הנסיונות שנעשו לקבלת תצהיר. בעל דין שאינו מגיש תצהיר, חוות דעת או בקשה כאמור ייחשב כמסתמך על התצהיר התומך בכתבי הטענות, בלבד.
תזכורת פנימית למזכירות ליום 20.2.17 לשם קביעת התיק לישיבה מקדמית בהתאם, לאחר הגשת מסמכי המשיבה ותשלום הפרשי האגרה, ובכפוף להגשה ולתשלום כאמור, או – לפי המקרה – לשם מחיקת התביעה על פי ההתראה דלעיל, ככל שלא יוגשו המסמכים או לא תשולם האגרה.
מוצע, עם זאת, כי הצדדים יעשו נסיון נוסף וכן להגיע לפתרון מוסכם של המחלוקת ביניהם, בדרכי נועם ומחוץ לכתלי בית המשפט – בשים לב להיקף המחלוקת ביניהם ולעלויות הצפויות של ניהול בירורה, שאינן מידתיות לתוצאה, תהא אשר תהא.
שאלת ההוצאות, ובמידת הצורך אף לקופת המדינה, תיבחן בהמשך ההליכים.