אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> פסק-דין בתיק ת"א 46245-06

פסק-דין בתיק ת"א 46245-06

תאריך פרסום : 28/02/2013 | גרסת הדפסה

ת"א
בית משפט השלום תל אביב - יפו
46245-06
29/05/2012
בפני השופט:
רחל ערקובי

- נגד -
התובע:
אסף קציר
הנתבע:
1. ארז נכפולגר
2. יורם סגיר
3. רונן סגיר
4. אוברלנד הנדסת רכב שטח 4X4 בע"מ

פסק-דין

לפניי תביעה לפיצויים בגין מעשי גזל והפרת זכויות יוצרים , אשר לטענת התובע  נעשו ע"י הנתבעים עת גזלו את קניינה של חברת אוברלנד הנדסה בע"מ (להלן: " חברת אוברלנד" או " החברה") , חברה שבבעלות התובע והנתבע 1 , והעבירוה אל חברת אוברלנד הנדסת רכב שטח 4x4 בע"מ (להלן: " החברה החדשה"), היא הנתבעת 4.   

יצוין כי הנתבע 1 הגיש תביעה שכנגד אשר נדחתה בהסכמת הצדדים ביום 25.3.12.


מטעם התובע העידו התובע עצמו וכן מר נמרוד מלר.       
מטעם הנתבע 1 והנתבעת 4 העידו הנתבע עצמו, מר עופר לבני, מר צחי הרצוג, מר דוד צבי, מר שמוליק טיבר וכן המומחה מטעמו, מר שי פלג.        
מטעם הנתבעים 2-3 העיד הנתבע 2 מר יורם סגיר.           

פסק דיני זה ניתן לאחר הגשת סיכומים בכתב מטעם הצדדים.

רקע עובדתי

התובע, (להלן: " אסף"), והנתבע 1, (להלן: " ארז"), הכירו זה את זה במהלך שנת 2004 על רקע העניין המשותף של שניהם בתחום רכבי השטח.     
במועד היכרותם ניהל ארז עסק בשם "אוברלנד", (להלן: " אוברלנד"), שביצע שיפורים לרכבי שטח והיה מוכר בקרב בעלי רכבי שטח בישראל.  
           
ביום 1.6.05 הקימו אסף וארז את חברת אוברלנד המבצעת התקנות ושיפורים ברכבי שטח. אסף וארז מחזיקים כל אחד ב- 50% מהון המניות המונפק של החברה.           

ביום 4.8.05 שכרה חברת אוברלנד מקרקעין לצורך פעילותה השוטפת.      

באוגוסט 2005 קיבלה חברת אוברלנד מסגרת אשראי מבנק אוצר החייל (להלן: " הבנק") על סך 50,000 ש"ח כנגד מתן ערבות משותפת של אסף ושל ארז כבעלי מניות בחברת אוברלנד ללא הגבלה בסכום לחובות החברה. בנוסף הנפיקו ארז ואסף 2 כרטיסי אשראי ובהם מסגרת נוספת של 30,000 ש"ח לכל כרטיס בה עשו שימוש לרכישת ציוד נוסף לפעילות החברה.  

ביום 13.2.06 הקימו  ארז, הנתבע 2 (להלן: " יורם") והנתבע 3 (להלן: " רונן") (הנתבע 2 והנתבע 3 ייקראו להלן ביחד: " האחים סגיר" ) את החברה החדשה היא הנתבעת 4.


ארז הוא דירקטור בחברה החדשה והחזיק במועד הקמתה ב-50% מהון המניות המונפק שלה.        
יורם היה דירקטור בחברה החדשה והחזיק במועד הקמתה ב-25% מהון המניות המונפק שלה.       
רונן היה דירקטור בחברה החדשה והחזיק במועד הקמתה ב-25% מהון המניות המונפק שלה.        

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ