החלטה זו עניינה שאלת הצדדים הנכונים להליך הסכסוך הקיבוצי הנדון בתיק.
המבקשת פנתה בבקשת צד לסכסוך קיבוצי, לאחר שהגישה בקשה לסעדים זמניים. הבקשה הוגשה על רקע מכירת מניות המשיבה 1, חברת תנובה (להלן: "תנובה").
במסגרת הבקשה, נתבע פיצוי לגמלאי תנובה בגין עסקת מכירת המניות, הקצאת מניות לגמלאים ועיגון תשלום שנתי בגין זכויותיהם.
הבקשה במקור הוגשה על ידי המבקשת, יחד עם עמותת עזרה הדדית של ארגון גמלאי תנובה. עמותה זו נמחקה מן ההליך, בהסכמת הצדדים, במסגרת דיון שנערך ביום 9.3.15.
כמו כן, במקור הוגשה הבקשה גם נגד חברת ברייטפוד, חברה סינית שרכשה את מניות תנובה. אף משיבה זו נמחקה מן ההליך בהסכמת הצדדים ביום 9.3.15.
המשיבה 2, חברת אייפקס פרטנרס ישראל בע"מ (להלן: "אייפקס") הודיעה במסגרת תגובותיה לבית הדין כי אינה צד נכון להליך, שכן החברה המחזיקה במניות תנובה היא חברת אפ. תנ. בע"מ.
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.
האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.