אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> ס"ע 47230-07-16

ס"ע 47230-07-16

תאריך פרסום : 18/10/2017 | גרסת הדפסה

ס"ע
בית דין אזורי לעבודה נצרת
47230-07-16
13/10/2017
בפני הרשמת:
לובנא תלחמי סוידאן

- נגד -
התובע:
יעקב איטח
עו"ד רוני מועלם
הנתבעות:
1. עיריית בית שאן
2. מדינת ישראל

עו"ד אילן מירון
עו"ד פרקליטות מחוז צפון
החלטה

1.לפניי בקשת התובע מיום 28/6/17 למחיקת הנתבעת 2 – מדינת ישראל, הממונה על השכר במשרד האוצר (להלן: "הבקשה").

רקע

2.ביום 28/7/16, הגיש התובע את התביעה דנן כנגד הנתבעת 1 ושני נתבעים נוספים (גזבר וראש עיריית בית שאן, אשר התביעה כנגדם נמחקה, לבקשת התובע, ביום 3/10/17) . בכתב התביעה, נטען, בין היתר, כי התובע עבד בנתבעת 1 בתקופה שמחודש 11/13 עד לחודש 1/16, וכי הינו זכאי לתשלום גמול שעות נוספות ופיצוי בגין אי הפרשה לתגמולים, בסך של 33,451 ₪ .

3.ביום 14/11/16, הגישה המדינה בקשה להצטרף כצד להליך ולהשהייתו עד לסיום בדיקתו של הממונה על השכר במשרד האוצר בעניין שכרו של התובע בתקופה הרלוונטית לתובענה. בהחלטה מיום 5/12/16, ולאחר קבלת תגובת הצדדים, נתקבלה בקשת המדינה הנ"ל.

4.ביום 11/5/16, הודיעה המדינה על סיום בדיקתו של הממונה על השכר. באותו יום ניתנה החלטה בה הורה בית הדין לנתבעים להגיש כתבי הגנה מטעמם.

5.כתב הגנה מטעם הנתבעת 1 הוגש ביום 11/6/17, ובו הכחישה את טענות התובע וטענה, בין היתר, כי בבדיקת עניינו עלה כי בתקופת העסקתו שולמו לו כספים ביתר וכי עליו להשיבם ו/או לקזזם מכל סכום אשר ייפסק לזכותו.

6.ביום 26/6/17, הגישה המדינה עמדה בה טענה, בין היתר, כי ככל ובית הדין יקבל את התביעה ויקבע כי התובע עבד בהיקף הנטען על ידו, יש לשלם שעות נוספות על פי שכרו החוקי של התובע, כפי נקבע בהחלטת הממונה על השכר. בנוסף, טענה המדינה כי יש לקזז כל סכום אשר ייפסק מסכום ההשבה אשר נקבע על ידי הממונה.

7.ביום 27/9/17, התקיימה בפניי ישיבת דיון מוקדם, במסגרתה נדונה גם הבקשה נשוא החלטה זו.

עיקר טענות הצדדים ביחס לבקשה

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ