בסיום דיון ההוכחות שהתקיים ביום 27.4.2015 הגיעו הצדדים להסכמות הבאות:
"1. לסילוק סופי ומוחלט של כל הטענות והתביעות ההדדיות של הצדדים, מכל מין וסוג שהוא, עבור תקופת העבודה וסיומה, ומבלי להודות בכל חבות וכל טענה, ישולם לתובע סך של 55,000 ₪ נטו.
2.הסכום ישולם ב-5 תשלומים בהמחאות לפקודת ב"כ התובע עו"ד דוד בר חוה. ההמחאות תהיינה החל מיום 15.5.2015 ובכל 15 לחודש שלאחריו.
3.ההמחאות תישלחנה בדואר רשום לכתובת המשרד***, עד למועד התשלום הראשון.
4.מוסכם כי בית הדין יקבע את חלוקת האחריות בין הנתבעות 1 ו-3. כמו כן, מוסכם כי מר אבישי מזרחי יהיה ערב אישי לפירעון הסכום שיפסק לחובת הנתבעת 1 וכי גב' חנין בשארה תהיה ערבה אישית לפירעון הסכום שיפסק לחובת הנתבעת 3.
5.לא ישולם סכום מהסכומים הנ"ל במועדו, ישא הפרשי הצמדה וריבית כחוק מיום 6.11.13 ועד לתשלום בפועל.
6.הצדדים מבקשים ליתן להסכם תוקף של פסק דין ללא צו להוצאות וכן להורות על החזר אגרה בהתאם לכללים הקבועים בתקנות".
להסכמות הצדדים ניתן תוקף של פסק דין.
כעת נותר לפסוק בנוגע לחלוקת האחריות בין הנתבעות 1 ו-3.
לאחר ששקלנו את טענות הצדדים בכתבי בי-הדין, עדויותיהם והראיות שהוצגו לפנינו אנו סבורים כי על הנתבעת 1 לשאת בתשלום 60% מסכום הפשרה וכי על הנתבעת 3 לשאת בתשלום 40% מסכום הפשרה. שכן שוכנענו שהנתבעת 1 נטלה חלק גדול יותר בהעסקתו של התובע - היא זו שקלטה אותו לעבודה, סיכמה עימו את תנאי העבודה ושילמה את שכרו מידי חודש. עוד שוכנענו כי הנתבעת 3 שימשה בעיקר כ"צינור" להעברת התשלומים לתובע בלבד והייתה אחראית להנפקת תלושי השכר שלו. לפיכך אנו סבורים שאחריותה של הנתבעת 3 פחותה במעט מאחריותה של הנתבעת 1.
אי לכך, הנתבעת 1 תשלם לתובע סכום של 33,000 ₪ נטו בחמישה תשלומים שווים חודשיים ורצופים החל מיום 15.5.2015. מר אבישי מזרחי יהיה ערב אישית לפירעון הסכום שנפסק לחובת הנתבעת 1.
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.
האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.