אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> סע"ש 63290-11-14 ונסה סיימן נ' חברת אסטרטגיית משא ומתן בע"מ ואח'

סע"ש 63290-11-14 ונסה סיימן נ' חברת אסטרטגיית משא ומתן בע"מ ואח'

תאריך פרסום : 13/07/2015 | גרסת הדפסה

סע"ש
בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו
63290-11-14
05/07/2015
בפני השופטת:
רוית צדיק

- נגד -
התובעת:
ונסה סיימן
עו"ד תדהר צור ו/או בועז עוזרי ו/או אלי פזרד ואח'
המשיבה:
1. חברת אסטרטגיית משא ומתן בע"מ
2. קריסטל מוטי

עו"ד אורון שוורץ ואח'
החלטה

 

  1. לפני בקשת הנתבעים, חברת אסטרטגיות מו"מ ומר מוטי קריסטל, הם התובעים שכנגד (להלן: המבקשים) למתן צו למסירת שאלון וכן לגילוי מסמכים ספציפיים, כנגד המשיבה, גב' סיימן ונסה (להלן: המשיבה).

  2. ביום 1.6.15 (או ביום 30.5.15) שלחו המבקשים למשיבה מכתב דרישה לגילוי מסמכים ספציפיים וכן למענה על שאלון (להלן: הבקשה).

  3. בהחלטתי מיום 1.7.15 התבקשו הצדדים להגיש לבית הדין את מכתב הדרישה האמור בעניין המסמכים והשאלון.

  4. חרף זאת, הצדדים לא פעלו בהתאם להחלטתי ולא הגישו את המכתב האמור. ביום 2.7.15 הגישה המשיבה הודעה לבית הדין ואולם לא צירפה לה את נספחי ההודעה. ביום 2.7.15 הגישו המבקשים הודעה מטעמם, אשר אף אליה לא צורף המכתב האמור.

  5. עם זאת, בתגובת המבקשים מיום 28.6.15 (מענה בעניין עמדת התובעת) פורטה על ידי המבקשים תוכן הדרישה לשאלונים ולגילוי מסמכים ספציפי, כפי שנשלח למשיבה . המשיבה לא חלקה על תוכן דרישה זו.

  6. בהתאם לכך, לנוכח דחיפות לוח הזמנים, מאחר ובתיק זה קבוע דיון הוכחות ליום 22.7.15, ומאחר והמבקשים ביקשו לעכב את הגשת תצהיריהם בתביעה עד למתן החלטתי זו, לא מצאתי לנכון לעכב החלטתי זו והתייחסתי לתוכן הבקשה אשר צוינה בתגובת המבקשים.

  7. במסגרת הבקשה, נדרשה המשיבה להשיב על השאלות שלהלן: "א. פרטי מהם נתוני השכלתך הפורמאלית. ב. פרטי את תכנית הלימודים שלמדת באוניברסיטת הרווארד, כמה זמן נמשכ ה השתלמות זו, ומי נשא במימונה. ג. פרטי מהם נושאי העל של הרצאותייך השונות? ד. פרטי מהם השינויים שערכת במצגות ובתכני הלימוד שהעברת בנושאי מו"מ מאז חודש 9/14 ועד לחודש 6/15".

  8. בנוסף, נדרשה המשיבה לגלות את המסמכים כדלקמן: "א. כלל המצגות המקצועיות באמצעותן מרצה התובעת הרצאות בנושאי מו"מ, מאז חודש 4/14 ועד לחודש 6/15. ב. רשימת הלקוחות של התובעת. ג. רשימת הצעות ההתקשרות שהציעה התובעת ללקחותיה השונים. ד. רשימת ההרצאות שהרצתה התובעת מאז חודש אפריל 2014 ועד לחודש יוני 2015".

  9. בהמשך לכך, ביקש המבקש מבית הדין להורות לנתבעת להשיב על הבקשה לשאלון וגילוי ספציפי.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ