אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> סע"ש 48208-07-13

סע"ש 48208-07-13

תאריך פרסום : 13/11/2016 | גרסת הדפסה

סע"ש
בית דין אזורי לעבודה נצרת
48208-07-13
07/11/2016
בפני השופט:
מוסטפא קאסם

- נגד -
התובע:
שרון רפאל אפריאט
הנתבע:
אגודת זבח ש.ש. בע"מ
עו"ד עודד פורת ואח'
פסק דין
 

 

1.התובע הגיש תביעה כנגד הנתבעת בה ביקש לחייבה בסכומים שונים בגין דמי הבראה, דמי חגים, דמי מחלה, דמי חופשה, פדיון חופשה, שכר מולן, ימי אבל, שכר בגין שני ימי בחירות, פיצוי בגין אי הפרשה מלאה לקרן פנסיה, פיצויי פיטורים, גמול שעות נוספות, הפרשי שכר, "גמל היעדרות" ופיצוי מכח חוק הגנת השכר, התשי"ח-1958 (להלן: "חוק הגנת השכר").

 

2.בטרם נתייחס לתביעתו של התובע לגופה ובטרם נתייחס לטיעוני הצדדים, נציין כי התובע הגיש ביום 24.7.13 , כחמשה ימים לפני שסיים את עבודתו בשירות הנתבעת, תביעה לתשלום דמי הבראה בלבד.

ביום 12.1.14, הגיש התובע כתב תביעה מתוקן ראשון, לאחר קבלת רשות בית הדין, בו ביקש לחייב את הנתבעת בסכומים נוספים בגין דמי חגים, דמי מחלה וימי חופשה.

ביום 23.9.14, הגיש התובע כתב תביעה מתוקן שני, בו ביקש לחייב את הנתבעת בסכומים שונים ונוספים.

בין לבין, התקיימו גם דיונים בבית הדין אשר נדרש כל פעם מחדש לטענות החדשות שהעלה התובע, מה שכאמור הביא להתארכות ההליכים ופגיעה בנתבעת אשר נדרשה להגיש כתב הגנה מתוקן כל פעם מחדש.

על התנהלות התובע כאמור עוד נעמוד בהמשך.

 

רקע

 

3.התובע, החל את עבודתו בשירות הנתבעת, כשוחט עופות, במפעל עוף טוב הממוקם בבקעת בית שאן, החל מיום 16.12.07 ועד להתפטרותו ביום 29.7.13.

על מערכת היחסים שבין הצדדים חל צו ההרחבה בענף התעשייה.

 

4.שכרו של התובע שולם על בסיס תפוקה, לפי כמות העופות שנשחטו, כך שקיבל 20.06 אגורות בעבור כל עוף שנשחט.

חרף עובדה זו, הנתבעת בחרה בתחילת תקופת ההעסקה להגדיר בתלושי השכר את התמורה ששולמה לתובע כ- "פרמיה".

בשלב יותר מאוחר, החליטה הנתבעת להגדיר חלק משכרו של התובע כ- "שכר יסוד" אשר שיקף תשלום בגין שחיטת 20,000 עופות השווים ל- 4,120 ₪, ואילו יתרת השכר הוגדרה בתלוש השכר כ- "עודפים".

 

5.בדיון שהתקיים בפני כב' הרשמת תלחמי, הסכימו הצדדים כי התובע עבד במשרה מלאה.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ