אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> סלקום ישראל בע"מ נ' אדמון אביבה

סלקום ישראל בע"מ נ' אדמון אביבה

תאריך פרסום : 17/11/2010 | גרסת הדפסה

ת"ט
בית משפט השלום אשדוד
2326-09
17/11/2010
בפני השופט:
יניב בוקר

- נגד -
התובע:
רחל אדמון אביבה
הנתבע:
סלקום ישראל בע"מ

החלטה

מהלך הדיון בבקשה וטענות הצדדים

בפני התנגדותה של המבקשת, הגב' אדמון אביבה רחל, לתובענה על סכום קצוב שהוגשה על ידי המשיבה, חברת סלקום ישראל בע"מ, לביצוע בלשכת ההוצאה לפועל בתל-אביב, בתיק

מס' 0125688499.

בכתב התביעה טוענת המשיבה, כי היא חברה בערבון מוגבל העוסקת במתן שירותי תקשורת טלפונית סלולרית ומכירת ציוד קצה, לתקשורת סלולרית בישראל.

לטענתה, הזמינה ממנה המבקשת שירות לקו מנוי של טלפון סלולרי, והתחייבה לשלם עבורו למשיבה. בניגוד להתחייבות זו, על פי הנטען בכתב התביעה, לא שילמה המבקשת את מלוא התמורה למשיבה ונותרה חייבת, ביום הגשת התביעה, סך של 5,068 ₪ (בערכי קרן).

לכתב התביעה צורפו מסמך הסכם שכותרתו "מסלול החלפת מכשיר – מגזר פרטי", דף חשבון שבתחתיתו נרשם "דו"ח פעולות ללקוח" ומכתב התראה בטעם הגשה לביצוע של תביעה על סכום קצוב.

המבקשת טוענת בהתנגדותה, כי ביקשה לעבור מהתקשרות עם המשיבה להתקשרות עם חברת פלאפון, והודיעה זאת לנציגי המשיבה בסניף המשיבה באשדוד.

עוד טענה המבקשת, כי בשל כך, נדרשה לשלם סכומים שונים עבור המכשירים, וכן קנס בגין המעבר.

המבקשת טוענת כי היא ניצולת שואה, בת 72, אשר שכלה את בנה לפני כשנתיים ומטפלת ב- 4 ילדיו, נכדיה, אשר נותרו ללא דמות הורית.

בתצהיר ההתנגדות מוסיפה המבקשת וטוענת, כי אין היא חייבת לשלם את הקנס הנדרש על ידי המשיבה, וכי אין היא מעוניינת לשלם עבור המכשירים אלא להשיבם לידי המשיבה.

ביום 11/11/2010 התקיים בפני דיון בבקשת המבקשת והיא נחקרה על תצהירה.

בחקירתה חזרה המבקשת על טענותיה העובדתיות, בדבר מצבה המשפחתי ורצונה במעבר להתקשרות עם חברת פלאפון.

כאשר נשאלה, על ידי ב"כ המשיבה, כי נאמר לה שעליה לשלם בגין שיחות שביצעה וכן דמי מנוי, השיבה המבקשת: "תוכיחי לי".

המבקשת לא ידעה להשיב האם נשלחו אליה חשבוניות מהמשיבה, מדי חודש.

כאשר עומתה המבקשת עם חשבונית מחודש נובמבר 2008, ובה פירוט שיחות של אחד ממספרי המנוי שהיו ברשותה, שטרם שולמו, השיבה כי אינה יודעת וכי ביטלה את הוראת הקבע בחודש דצמבר או בנובמבר.

הצדדים סיכמו טענותיהם בעל-פה.

המבקשת טענה כי החוב אינו נכון, וביקשה שהמשיבה תוכיחו.

ב"כ המשיבה טענה בסיכומיה, כי חובה של המבקשת מורכב מחיובים בגין שיחות וזמן אוויר שלא שולמו החל מחודש אוקטובר 2008, ומיתרת תשלומים על המכשירים שברשותה ובהחזקתה עליהם הייתה אמורה לשלם במשך 36 חודשים.

לטענתה, המבקשת לא הראתה כי עומדת לה הגנה כלשהי, ולו בדוחק, וכי טענתה שעל המשיבה להוכיח את תביעתה, היא טענת שווא, שכן קיבלה לידיה את החשבוניות.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ