החלטה
לחשוד מיוחסת עבירה של תקיפה של בחור צעיר נוסף במהלך שהותם של השניים בבית החייל בחיפה. עוד נטען בבקשה שכאשר הגיעו השוטרים לטפל באירוע, ניסה החשוד להכשיל אותם בכך שהוא ניסה להימלט בעת בירור נסיבות האירוע. במהלך הדיון מסביר החשוד שהוא איננו חש בטוב והוא מרגיש סחרחורות. קצת קשה לי מטבע הדברים להעריך את אותן טענות. מצד אחד אכן החשוד נראה כמי שאינו חש בטוב ומצד שני קיימת תעודה מבית חולים רמב"ם שם הוא נבדק אתמול אשר לא מצאו כל ממצאים המחייבים המשך טיפול אלא מעקב אצל רופא עיניים בשל חבלה בסביבות ארובת העין. רק על מנת שלא יוותר כל ספק ועל מנת שלא נמצא עצמנו מתחרטים בדיעבד על אי ביצוע בדיקה זו או אחרת יש להפנות את החשוד לבדיקה חוזרת ברמב"ם ואני יוצאת מנקודת הנחה שהוא יסביר בצורה קצת יותר מפורטת מה מפריע לו והם יעניקו לו את הטיפול המיטבי.
לגופו של עניין, אני מוצאת שקיימות בתיק ראיות לכאורה בכל הנוגע לאירוע התקיפה הנטען, המדוב בקטטה שהתפתחה בין השניים וקיימות ארבע עדויות בנוגע לנסיבות המדויקות.
אינני בטוחה שהדברים יצאו מפרופורציה כפי שטען בא כוחו של החשוד ויחד עם זאת אני לא מוצאת שהחקירה מורכבת ודורשת מאמצים רבים נוספים וניתן לסיים אותה מחר ולהגיע למסקנות באשר להמשך הטיפול בתיק זה.
אשר על כן אני מאריכה את המעצר עד מחר 20.04.11 שעה 14.00.
יש להפנות את החשוד לטיפול רפואי.
המשטרה תדאג להוביל את החשוד לטיפול. כמובן לאחר שיסתיים הטיפול יוחזר החשוד למעצר.
ניתנה והודעה היום ט"ו ניסן תשע"א, 19/04/2011 במעמד הנוכחים.
תמר נאות פרי, שופטת
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת