ת"ק
בית משפט לתביעות קטנות כפר סבא
|
1363-12-09
08/06/2010
|
בפני השופט:
מירב בן-ארי
|
- נגד - |
התובע:
שושנה משולם
|
הנתבע:
קאנטרי קלאב
|
|
החלטה
כפי שהובהר לתובעת בעת הדיון, אין אפשרות לקיים דיון ולתת פסק דין כנגד צד, כאשר אותו צד אינו יודע על מועד הדיון.
באשר לדיון מיום 5.11.09, מדובר בדיון שהוקדם ממועד אחר. בתיק בית המשפט היה רישום על כך שהודעה על הקדמת הדיון נמסרה טלפונית, ואפילו ללא פרטים מלאים של אותה בחורה לה נמסרה ההודעה. הודעה טלפונית אינה בגדר המצאה, ולפיכך מעת שהתבקש ביטול פסק הדין, היתה חובה לבטלו.
באשר לדיון האחרון, ההודעה על מועד הדיון לא הומצאה לנתבעת, ולפיכך שוב לא ניתן היה לדון בהיעדרה.
הוסבר לתובעת בעת הדיון שככל שברצונה להבטיח קיום הדיון, היא יכולה לבצע מסירה אישית של ההזמנה למועד הדיון החדש. התובעת ביקשה שההמצאה תהיה באמצעות בית המשפט, וכך נקבע.
כאמור, כל עוד לא בוצעה מסירה כדין של ההזמנה לדיון, אין אפשרות ליתן פסק דין כנגד צד, ולפיכך הבקשה נדחית.
כפי שהוסבר לתובעת בדיון האחרון, היא יכולה לבדוק מבעוד מועד, לפני הדיון הבא, האם בוצעה מסירה, וזאת על מנת לחסוך התייצבותה לחינם.
ניתנה היום, כ"ו סיון תש"ע, 08 יוני 2010, בהעדר הצדדים.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת