ת"א
בית משפט השלום תל אביב - יפו
|
15909-05
03/02/2010
|
בפני השופט:
אביגיל כהן
|
- נגד - |
התובע:
מוריה סוכנות לביטוח חיים 1998 בע"מ
|
הנתבע:
דורביט סוכנות לביטוח(1999)בע"מ
|
|
החלטה
ההליכים המקדמים בתיק זה נמשכים זמן רב מעבר לסביר.
גם בדיקת המומחה שמונה בהסכמת הצדדים נמשכת זמן רב ביותר.
עוד בחודש אוקטובר 2008 התייצבו ב"כ הצדדים לדיון וביקשו ארכה נוספת על מנת לאפשר למומחה להשלים את מלאכתו ומסתבר, שעד עצם היום הזה הבדיקה לא הסתימה.
ב"כ הנתבעת טוען, כי בשל אופן ההתנהלות של התובעת טרם הסתיימה הבדיקה ואילו ב"כ התובעת טוען, כי הוא מסר את כל המסמכים שנדרש למסור, ועליו למסור מסמך נוסף שהוא הסכים למסור אותו אך הוא נמצא אצל רו"ח של צד ג' והמסמך יימסר למומחה כאשר יתקבל מאותו רו"ח.
בין כך ובין כך, יש לקצוב מועד להגשת חוות דעת מטעם המומחה.
חוות הדעת תוגש לא יאוחר מיום 8/4/10.
אם המומחה סבור, שעליו לקבל מסמכים נוספים ומי מהצדדים לא ממציא לו אותם, הוא יגיש בקשה מתאימה לבית המשפט והבקשה תישקל.
בהעדר בקשה כלשהי מטעמו, יש להגיש את חוות הדעת במועד אשר נקבע.
התובעת – הנתבעת שכנגד תגיש תצהירי עדות ראשית מטעמה הן בתביעה הראשית והן בתביעה שכנגד עד ליום 31/5/10 ותצרף לתצהיריה את כל המסמכים שבדעתה להגיש כראיה לבית המשפט לרבות חוות דעת.
הנתבעת – התובעת שכנגד תגיש תצהירי עדות ראשית מטעמה הן בתביעה הראשית והן בתביעה שכנגד עד ליום 11/7/10 ותצרף לתצהיריה את כל המסמכים שבדעתה להגיש כראיה לבית המשפט לרבות חוות דעת.
לא תותר העדת עדים אשר לא יגישו תצהירי עדות ראשית, אלא אם כן תוגש בקשה לזימון עדים עם הגשת תצהירי העדות הראשית.
ישיבת קדם משפט נוספת תתקיים ביום 15/7/10 בשעה 09:30.
ב"כ הנתבעת ימציא העתק מהחלטה זו למומחה.
ניתנה והודעה היום י"ט שבט תש"ע, 03/02/2010 במעמד הנוכחים.
אביגיל כהן, שופטת
הוקלד על ידי: יונית וסרמן