תא"ק
בית משפט השלום פתח תקווה
|
702440-04
27/09/2011
|
בפני השופט:
רונן שוורץ
|
- נגד - |
התובע:
אלונה רחל לוק
|
הנתבע:
|
|
החלטה
נוכח הודעת ב"כ המשיבה כי ההוצאות שנקבעו בהחלטתי מיום 14.7.11 שולמו לה על ידי המבקשת הנני מורה על ביטול פסק הדין שניתן כנגד המבקשת בהעדרה ביום 21.10.04.
כפועל יוצא מביטול פסק הדין, הנני מורה על סגירת תיק הוצל"פ 20-14669-04-0 כנגד המבקשת ועל ביטול כלל ההליכים שננקטו במסגרתו כנגד המבקשת.
בנוסף לכך וכפי שאף קבעתי בהחלטתי מיום 14.7.11 ומתוקף סמכותי לפי תקנה 214 לתקנות סדר הדין האזרחי, התשמ"ד – 1984 ניתנת למבקשת רשות להגן מפני התביעה באופן שהתצהיר שהוגש מטעמה בתמיכה לבקשתה לביטול פסק הדין בצירוף האמור בחקירתה בפני ישמשו ככתב הגנתה.
נוכח החלטתי זו, ובהתאם לנהלי המזכירות, תפתח המזכירות את התיק עם מספר חדש.
בהתאם לתקנה 214 ב' 1 לתקנות סדר הדין האזרחי, התשמ"ד-1984, ולאור סכום התביעה, תידון התובענה בסדר דין מהיר.
לאור האמור, יחולו על הצדדים ההוראות הבאות:
המשיבה תמציא לבית המשפט ולמבקשת את המסמכים שיש לצרף לכתב התביעה לפי תקנות 214 ג' ו-214 ח' בתוך 45 יום מהיום.
המבקשת תמציא לבית המשפט ולמשיבה את המסמכים שיש לצרף לכתב ההגנה בהתאם לתקנה 214 ג' ו-214 ח' לתקנות בתוך 60 ימים מהיום.
תצהירי עדות ראשית מטעם העדים , לרבות חוות דעת מומחה, אם ישנן, יוגשו בתוך 90 יום מהיום על ידי כל הצדדים במקביל. לתצהירי עדות ראשית יצורפו כל המסמכים שעליהם מסתמך העד בעדותו. לא היה המסמך מצוי ברשות המצהיר, יציין בתצהיר בידי מי למיטב ידיעתו הוא מצוי.
תצהיר בעל דין בהתאם לתקנה 214 ג' (ערוך לפי טופס 17 א' לתקסד"א), יראו אותו כתצהיר עדות ראשית אלא אם כן הוגש תצהיר עדות ראשית נפרד מטעמו של בעל דין.
תצהיר עדות ראשית שלא הוגש במועד, לא יוגש אלא ברשות בית המשפט. עד אשר לא הוגש תצהיר עדות ראשית מטעמו לא יוכל להעיד, אלא ברשות בית המשפט ומטעמים מיוחדים שירשמו.
עד המסרב למסור תצהיר ויש כוונה להעידו במשפט, יגיש בעל הדין, בתוך המועד האמור, הודעה המפרטת את מועד פנייתו אל העד ליתן תצהיר ואת נסיבות סרובו של העד ליתן תצהיר. בבקשתו, יפרט בעל הדין את מטרת הזמנת העד וככל הניתן את עיקרי עדותו. עד זה לא יוזמן לביה"מ, אלא אם כן ניתנת החלטה על כך ע"י ביה"מ.
התיק יועבר ליחידה המשפטית לצורך קביעת מועד לישיבה מקדמית בפני ע"פ יומן בית המשפט.
במקביל, מוצע לב"כ הצדדים להידבר בינהם במטרה לנסות לבחון אפשרויות שונות ליישוב הסכסוך בינהם מבלי להידרש להתדיינות נוספת. ככל וישכילו ב"כ הצדדים להגיע להסכמות יודיעו האמור לבית המשפט.
ניתנה היום, כ"ח אלול תשע"א, 27 ספטמבר 2011, בהעדר הצדדים.