ה"פ
בית המשפט המחוזי חיפה
|
31429-01-11
25/01/2011
|
בפני השופט:
מנחם רניאל
|
- נגד - |
התובע:
מוניות מרכז נשרים - נו"ש בע"מ
|
הנתבע:
1. יעקב מזרחי 2. יצחק מזרחי 3. שלמה זהבי
|
|
החלטה
ביום 23.1.11 בשעה 12:24, פתחה ב"כ המבקשת בקשה דחופה לצו מניעה זמני, במעמד צד אחד בלבד להימנע מקיום אסיפת בחירות ביום 24.1.11. ביום 23.1.11 בשעה 13:35 ניתנה החלטה בבקשה אשר ציוותה על המבקשת להמציא את הבקשה למשיבים עוד באותו יום, וקבעה דיון להיום לשעה 13:30.
אני דוחה את טענת ב"כ המבקשת כאילו לא ידעה על מתן החלטה ביום 23.1.11. אם פותחים בקשה דחופה במעמד צד אחד שעניינה דיון העומד להתבצע למחרת היום, מן הראוי שמי שפותח את הבקשה ישהה בהיכל המשפט, וימתין להחלטה, על מנת לבצעה מיד. מדברי ב"כ המבקשת אני מבין שהיא התקשרה למרכז המידע שנתן מידע מוטעה. אני סמוך ובטוח שאם היתה ב"כ המבקשת ניגשת למזכירות בשעה 14:00, לכל המאוחר, היתה יודעת שהתקבלה החלטה ומבצעת אותה.
אני דוחה את טענת ב"כ המבקשת כאילו ביצעה את החלטתי להמציא את הבקשה למשיבים באותו יום. אין ספק שהכוונה היתה ליום 23.1.11. מכאן, שאפילו אם קרה הדבר הבלתי ייאמן והמבקשת לא ידעה על ההחלטה ביום 23.1.11, היה עליה להגיש ביום 24.1.11 בקשה לדחיית הדיון עקב אי ביצוע ההחלטה שנתנה זמן מספיק למשיבים להתכונן לבקשה ולדיון בה, ואין ספק שהם קיבלו את הבקשה רק אתמול אחר הצהריים, בניגוד מפורש להחלטתי.
לפיכך לא ניתן לקיים את הדיון כעת.
אני קובע איפוא שהדיון בבקשה במעמד שני הצדדים יתקיים ביום 3.2.2011 בשעה 09:00.
אם ברצון המשיבים להגיש תגובה, יעשו זאת עד ליום 30.1.11.
אשר לשאלת ההוצאות, אדון ואקבע בעניין זה בהחלטה הסופית בבקשה.
ניתנה והודעה היום כ' שבט תשע"א, 25/01/2011 במעמד הנוכחים.
מנחם רניאל , שופט
הוקלד על ידי: לאה חיימברג
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת