החלטה
בפני בקשה להארכת מעצרו של המשיב עוד ב- 6 ימים, לצורך השלמת חקירה.
לאחר שעיינתי בתיק החקירה, הרי שקיימות בשלב זה ראיות בעלות משקל לעניין שהותו של המשיב בישראל שלא כדין ובהקשר זה יש לציין שלמשיב הרשעה מחודש 3/11 בגין כניסה לישראל שלא כחוק, אשר בעטיה נדון למאסר בפועל ואף תלוי ועומד כנגדו מאסר מותנה וזאת בהמשך להרשעות הקודמות הרשומות לחובתו של המשיב בגין עבירות שונות הכוללות גניבת רכבים ופריצה לרכבים.
גם לעניין העבירה הנוספת המיוחסת למשיב, הרי שכבר באמרתו במשטרה, קיימת ראשית הודאה וזאת בנוסף לדווחים שניתנו על ידי אזרחים לגבי נסיבות המקרה ומעורבותו של המשיב בעבירה.
עיינתי בפעולות החקירה המפורטות בדו"ח הסודי, ואומנם מדובר במספר רב של פעולות, חלקן אומנם טכניות אך כאלו אשר יכולות להמשך פרק זמן לא קצר.
בנסיבות אלו, ועל רקע הסכמת הצדדים, אני מורה על הארכת מעצרו של המשיב עד ליום ד' 29/2/2012 שעה 11:00.
ניתנה והודעה היום ב' אדר תשע"ב, 25/02/2012 במעמד הנוכחים.
גיל דניאל, סגן נשיא
ב"כ המשיב:
אבקש למסור מספר טלפון שנמסר על ידי המשיב: 052-58786018.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת