מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> מדינת ישראל נ' סורוקה אלכסיי - פסקדין
חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מדינת ישראל נ' סורוקה אלכסיי

תאריך פרסום : 27/03/2014 | גרסת הדפסה
תת"ע
בית משפט השלום לתעבורה בבאר שבע
6359-11-12
23/03/2014
בפני השופט:
אלון אופיר

- נגד -
התובע:
סורוקה אלכסיי
הנתבע:
מדינת ישראל

החלטה

אתייחס ל"הודעות" ההגנה אחת לאחת:

1. ניסיון ההגנה לקשור בין שבתון של בית המשפט למהירות ניהול התיק יותר מתמוהה.

אין זה מעניינו של ב"כ המבקש מועדי השבתון של בית המשפט. אין כל קשר בין קצב ניהול התיק למועדי השבתון של בית המשפט וכל ניסיון של ההגנה (ב"כ המבקש בתיק ספציפי זה) לתרץ את אי הגשת חוות הדעת מטעמה בלוחות זמנים "קצרים" שלכאורה ניתנו לה, גובל בעיוות המציאות.

פרק הזמן שהוקצה להגנה לצורך הכנת חוות הדעת עלה על חודש ימים !!!.

פרק זמן זה סביר לחלוטין כאשר עד ליום 20.3.14 (היום האחרון בו אמורים היו ב"כ הנאשמים

להגיש את חוות דעת ההגנה) לא באה כל בקשת דחייה מצד ההגנה.
בנסיבות אלה, הניסיון להציג את הדברים כאילו שבתון בית המשפט הוא אשר דוחק בהגנה ולא מאפשר את הגשת חוות הדעת, נדחה על ידי על הסף.

2. ככל שיבקש נאשם ספציפי זה לחזור בו מכפירתו, עליו יהיה לעשות זאת לפרוטוקול במהלך הדיון הקרוב כאשר ככל שתירשם הרשעה בדיון הקרוב, מתכוון בית המשפט לשמוע את טיעוני הצדדים לעונש באותו הדיון. לצורך המהלך המבוקש מטעם ההגנה בית המשפט מודיע כי על הנאשם להתייצב לדיון כאשר אי התייצבות תאפשר לבית המשפט לשפוט הנאשם בהעדרו בהתאם לחוק.3. הודעת ההגנה ביחס לתיק זה, גם אינה מבטלת ואינה משנה את ישיבת ההוכחות ביחס לכל הנאשמים האחרים בתיק זה.
ב"כ כח הנאשם בפרשת סורוקה (עו"ד חודורוב) מייצג עוד ארבעה נאשמים אחרים שתיקיהם אוחדו לתיק זה (תיקים 1231-09-12, 10259-01-13, 10300-01-13, 2419-04-13) ביחס לתיקים אלה, כמו בפרשת סורוקה, ישיבת ההוכחות ליום 30.3.14 תקפה.

כך גם תקפה פרשת ההגנה בכל יתר התיקים המצורפים (עוה"ד גולן, אורון ואבו קוידר) על נאשמים אלה להתייצב גם כן לדיון הבא בעניינם ומובהר כי אי התייצבותם לדיון תאפשר לבית המשפט את שפיטתם בהעדרם.

4. בקשת ההגנה (של עו"ד חודורוב מטעם הנאשם סורוקה) לשנות את מועד הדיון נדחית. כפי שהובהר חד משמעית על ידי בית המשפט, לא יהיה כל שינוי במועד הדיון אשר נקבע. אי התייצבות לדיון הבא תוביל לשפיטת הנאשמים שלא יתייצבו בהעדרם.
5. למען הזהירות, העתק מהחלטה זו יועבר מעבר למשרדו של עו"ד חודורוב, גם למשרדם של עו"ד אורון, גולן ואבו קוידר אשר אמורים כולם להתייצב ביום 30.3.14 בשעה 09:30 לתחילת פרשת ההגנה.

ניתנה היום, כ"א אדר ב תשע"ד, 23 מרץ 2014, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ