ה"פ
בית משפט השלום תל אביב - יפו
|
39713-01-12
06/02/2012
|
בפני השופט:
צחי עוזיאל
|
- נגד - |
התובע:
מאיר לוין
|
הנתבע:
1. ארז לוין 2. בנק לאומי הלכה 3. דפנה לוין 4. מגדל חברה לביטוח בע"מ 5. טל ברק 6. בנק אוצר החייל. 7. בנק אוצר החייל בעמ 8. מצמן את מרוץ מילניום בע"מ 9. סוויט תקשורת בע"מ 10. נעים וקסמן
|
|
החלטה
1. לאחר עיון בבקשה ובנספחיה, אני מחליט על פי צד אחד, לעכב את הליכי הוצאת המעוקלים מבית המבקש, ככל שהם נוגעים למיטלטלין נשוא הבקשה בלבד.
2. עיכוב ההליכים מותנה בהפקדת סך 2000 ₪ במזומן בקופת בית המשפט וכן בהפקדת ערבות צד ג' בסך של 800 ₪. בנוסף, המבקש יחתום על התחייבות כספית עצמית לכיסוי כל נזק שעשוי להיגרם כתוצאה ממתן הצו. עיכוב ההליכים ייכנס לתוקפו רק לאחר אישור מזכירות בית המשפט על ביצוע הפעולות הנ"ל.
3. החלטה זו תעמוד בתוקפה עד להכרעה בתובענה, או עד החלטה אחרת, במידה ותינתן.
4. המבקש ימסור העתק הבקשה והחלטה זו לצד שכנגד וללשכת ההוצאה לפועל הנוגעת בדבר בתוך 3 ימים מקבלת ההחלטה במזכירות.
5. יש לצרף את כל דו"חות העיקול וכל המסמכים הרלוונטיים התומכים בבקשה, כגון: קבלות, תדפיסי רשם החברות, משכונות, הסכמים, הסכמי ממון וכן רשימת מיטלטלין מפורטת שלגביהם מבוקש הסעד.
ניתנה היום, י"ג שבט תשע"ב, 06 פברואר 2012, בהעדר הצדדים.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת